Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor video - recomandari.

Nemesis

Postări Recomandate

Salut. Am tot testat azi mai multe soft-uri de conversie video si nu m-au multumit nici unul mai ales ca nu cred ca am cerut prea mult: sa-ti transforme un film de 3 ore avand 6,8 Gb, intr-un fisier de 4 gb si ceva (cat sa-mi incapa pe un dvd normal).Va rog sa postati aici nume de soft-uri de conversie video care v-au satisfacut (si vad eu cum fac rost de ele).Eu am incercat cu WinAvi, Any Video Converter, Total Video Converter.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

2

• LostCell

1

• traianpop

1

• kodor2001

1

Top autori în acest subiect

Magic Video ConverterAre optiuni presetate dar chiar si astea se pot customiza dupa bunul plac astfel incat dintr-o marime de (exemplu) 5GB sa rezulte 4,8GB sau (alt exemplu) din aceeasi 5GB sa rezulte 2GB. Nu e free insa va pot ajuta :sst DVD ShrinkDaca filmele sunt deja in format DVD dar au o marime mai mare decat a unui DVD, aplicatia poate recodifica filmul si va permite sa selectati dimensiunea dorita pentru disc. Toate acestea intr-o interfata foarte intuitiva si foarte practica (va "jucati" cu un slider la stanga sau la dreapta, pana ajungeti la dimensiunea dorita :rade: ). E free

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator iulian2

Eu folosesc Format Factori http://download.chip.eu/ro/Format-Facto ... 06904.html , e un program de convertire free , cu ajutorul lui se pot decupa si secvente mari chiar si jumate de film , se poate extrage coloana sonora si introduce alta peste film , videoclip . se poate introduce o subtitrare in film , se poate converti un film si roti imaginea la 90-180 de grade . Se pot lipi diverse filmulete intr-unul , se poate converti si audio in diverse formate , se pot converti si fotografi , se pot face si imagini iso , se pot vedea si caracteristicile unui fisier video , audio (frame rateul, citi Kbps are stremul audio si video etc ) il recomand cu caldura ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări