Nemesis Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Salut. Am tot testat azi mai multe soft-uri de conversie video si nu m-au multumit nici unul mai ales ca nu cred ca am cerut prea mult: sa-ti transforme un film de 3 ore avand 6,8 Gb, intr-un fisier de 4 gb si ceva (cat sa-mi incapa pe un dvd normal).Va rog sa postati aici nume de soft-uri de conversie video care v-au satisfacut (si vad eu cum fac rost de ele).Eu am incercat cu WinAvi, Any Video Converter, Total Video Converter. Link spre comentariu
traianpop Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Convert GeniusStie sa faca aproape orice. Link spre comentariu
Vizitator vios2308 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 incearca cu DVDSanta Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 AviDeMux. E free, portat de pe Linux, are codecuri libere și niște preseturi care te ajută să faci exact ce vrei tu. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Magic Video ConverterAre optiuni presetate dar chiar si astea se pot customiza dupa bunul plac astfel incat dintr-o marime de (exemplu) 5GB sa rezulte 4,8GB sau (alt exemplu) din aceeasi 5GB sa rezulte 2GB. Nu e free insa va pot ajuta DVD ShrinkDaca filmele sunt deja in format DVD dar au o marime mai mare decat a unui DVD, aplicatia poate recodifica filmul si va permite sa selectati dimensiunea dorita pentru disc. Toate acestea intr-o interfata foarte intuitiva si foarte practica (va "jucati" cu un slider la stanga sau la dreapta, pana ajungeti la dimensiunea dorita ). E free Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 handbrake merge tare fain,foloseste toate procesoarele la conversie si mai este si free. Link spre comentariu
Nemesis Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Desi si celelalte sugestii in mare au fost bune, Handbrake-ul a rupt stilu' . Multumesc tuturor pentru sugestii ! Link spre comentariu
Vizitator iulian2 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Eu folosesc Format Factori http://download.chip.eu/ro/Format-Facto ... 06904.html , e un program de convertire free , cu ajutorul lui se pot decupa si secvente mari chiar si jumate de film , se poate extrage coloana sonora si introduce alta peste film , videoclip . se poate introduce o subtitrare in film , se poate converti un film si roti imaginea la 90-180 de grade . Se pot lipi diverse filmulete intr-unul , se poate converti si audio in diverse formate , se pot converti si fotografi , se pot face si imagini iso , se pot vedea si caracteristicile unui fisier video , audio (frame rateul, citi Kbps are stremul audio si video etc ) il recomand cu caldura , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum