Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparare potentiometre

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

2

• sorinpavel

1

• strombi

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Gaz lampant. Chiar zilele astea am vazut intrun magazin gen metalo-chimice la bidon de plastic de 1 litru. Tragi intro seringa si apoi bagi in putometri si ii freci de cateva ori.Succes

Link spre comentariu

il poti unge cu ulei de transformator,dar nu e mai simplu sa il inlocui??

nu nu e prea mare bataie de cap sa le inlocuiesc, cam toate au probleme, care scartie, care merge greu, eu ma refer la astea:

Posted Image

cunosc pe cineva care a pus ulei de bucatarie, cateva zile a mers bine, si dupa o saptamana cand s-a uscat uleiu abea se mai miscau:))) :ras:

sorinpavel din pacate nu am de unde sa fac rost de asa ceva:(

Link spre comentariu

cunosc pe cineva care a pus ulei de bucatarie, cateva zile a mers bine, si dupa o saptamana cand s-a uscat uleiu abea se mai miscau:))) :ras:Cine a folosit ulei de bucatarie ala chiar,,stie,, ce e electronica.Nu doresc nimanui sa repare un mecanism de cd sau de cas dupa ce a fost uns cu ulei de bucatarie. Eu iti recomand sa iti cumperi spray de contact uleios ala este ideal pentru asa ceva.Am lucrat cu multe mixere Behringer si stiu ce vorbesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări