Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma auto PUMA 66

Vizitator lucian_78

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

1

Top autori în acest subiect

Daca nu este asa cum pare, un fake china, turcia etc. informatii ai putea cere la fabricantul alarmelor Puma : www.pumasecurity.ie

Oricum firma Puma este irlandeza ( asa cum scrie pe site ), dar dupa cum arata din poza si faptul ca tu zici ca este italiana ma face sa cred ca este un fake.

Eu le-as da un mail la cei de la Puma, le trimiti poza aia si vezi ce-ti vor raspunde.

Link spre comentariu
Vizitator lucian_78

am vazut mai multe alarme facute in china si am montat dar aceasta e chiar originala cand am primito nici nu vream sa ridic coletul ca are 2.4kg ma gandeam ca e vreo caramida .are si senzoi ultrasunete si microunde pe guarna are si contact cheie in caz de pierzi telecomenzile o dezactivezi cu cheia si m-am uitat ieri in goarna sa vad de ce 6 fire am observat ca are pe langa o placa electronica ceva mai complicata de cat cele obisnuite si acumulator de 6v 600ma varta ce alarma mai are asa ceva. si e facuta de firma camital italia camital.com dar nu vad sa aiba pe site asa ceva .le-am scris dar nu au raspuns

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări