Vizitator lucian_78 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 are vreo cineva va rog o schema de montaj la alarma auto puma 66 este italiana si e ceva f buna dar cine mi-a vanduto nu mi-a dat si schema de montaj . Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Daca nu este asa cum pare, un fake china, turcia etc. informatii ai putea cere la fabricantul alarmelor Puma : www.pumasecurity.ie Oricum firma Puma este irlandeza ( asa cum scrie pe site ), dar dupa cum arata din poza si faptul ca tu zici ca este italiana ma face sa cred ca este un fake. Eu le-as da un mail la cei de la Puma, le trimiti poza aia si vezi ce-ti vor raspunde. Link spre comentariu
Vizitator lucian_78 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 am vazut mai multe alarme facute in china si am montat dar aceasta e chiar originala cand am primito nici nu vream sa ridic coletul ca are 2.4kg ma gandeam ca e vreo caramida .are si senzoi ultrasunete si microunde pe guarna are si contact cheie in caz de pierzi telecomenzile o dezactivezi cu cheia si m-am uitat ieri in goarna sa vad de ce 6 fire am observat ca are pe langa o placa electronica ceva mai complicata de cat cele obisnuite si acumulator de 6v 600ma varta ce alarma mai are asa ceva. si e facuta de firma camital italia camital.com dar nu vad sa aiba pe site asa ceva .le-am scris dar nu au raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum