Vizitator ph91ctl Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Salut, vreau sa va cer parerea in legatura cu difuzoarele mele. Sunt niste Magnat Graffti la care le-au zburat membrana(se vede si in poze golul) care cred ca era imbatranita sau ceva ca se faramita cand atingeai bucatile rupte si am cumparat membrane noi din cauciuc dar nu am nici o idee cum s-ar putea desface difuzorul. Parerea mea ca doar plasa trebuie dezlipita sau ceva, voi ce ziceti? Si cu ce as putea sa lipesc membranele noi? Am incercat sa fac pozele din toate unghiurile incat poate imi dati o idee. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator ph91ctl Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 chiar nimeni nu isi da cu parerea? Link spre comentariu
Marian Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Din cate am observat la aceasta sectiune domneste o oarecare lipsa de implicare Link spre comentariu
junior Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Ca sa ii lipesti alta suspensie e necesara desfacerea completa a difuzorului adica tb data jos plasa metalica dezlipit spiderul si capacelul de la bobina (pentru centrarea ulterioara) precum si firele leonice .Apoi cu membrana pe masa lipesti noua suspensie folosind prenandez . Atentie la alinierea vizuala a noii suspensii a.i. sa nu lase urme vizibile pe membrana . De dezlipit cele de mai sus ar merge diluantul nitro sau acetona (nu din aia falsificata la sticluta) . Link spre comentariu
Vizitator ph91ctl Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 multumesc junior, e cam greu sa desfac tot difuzorul credeam ca trebuie doar plasa, dar e logic ca e prinsa in spate membrana. N-am mai desfacut niciodata si imi e cam greu... Link spre comentariu
Vizitator claudiu_urban Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 salut , ieu te pot ajuta dar numai peste 10 zile ca am enorm de mult de lucru , insa daca faci un efort le poti schimba chiar tu insa ca sa fie treaba bine facuta trebuie sa desfaci tot ansamblu desfaci dust-cap-ul (calota) , dezlipesti firele leonice , cureti bine conul difuzorului de resturile suspensiei vechi de spuma la fel sasiul spieder-ul si intrefierul , apoi lipesti suspensia noua degresezi bine toate piesele dai adeziv pe cel 4 componente adica pe sasiu la spieder si suspensie apoi pe spieder si supensie si centrezi bine bobina cu un film sa intre fix , dupa aia lipesti dust-cap-ul la loc deasupra bobinei firele leonice si gata . insa ai grija la centraj ca difuzorul sa isi faca cursa liniar . sanatate. Link spre comentariu
Vizitator ph91ctl Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Am inteles, multumesc mult de sfaturi. O sa incerc mai intai pe niste difuzoare vechi sa vad cum sta treaba si o sa incerc. Daca nu si nu, apelez la tine cand ai timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum