Vizitator SIG Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 M-a rugat cineva sa-i fac o adresa de e-mail si ,avand pe Yahoo,i-am facut si lui tot acolo.I-am aratat cum functioneaza,dar mare mi-a fost mirarea cand de le el la mine nu-mi apare email-ul.Eu ii trimit si primeste.Mi-am golit toate e-mailurile,crezand ca poate am spatiu limitat ptr. mesaje,ca la telefoane.Si totusi nu primesc .Adresa o am de cativa ani.Poate mi-a expirat valabilitatea fiind pe free?.AM vrut sa-i intreb pe ei dar nu gasesc "Contact us" sau ceva asemanator.Ma puteti ajuta? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 daca te poti loga, nu ti-a exprirat nici o valabilitate... in BULK mail te-ai uitat? Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 Acum cand am deschis email-ul am vazut ca au sosit probele facute de la prietenul meu.O mica ciudatenie tot a fost ptr.ca ce-i trimiteam eu aparea instantaneu,iar ce imi trimitea el mie nu-mi aparea,de aceea v-am si cerut ajutorul.Poate ca aveam ocupat la refuz spatiul ptr.Inbox(acum l-am golit),sau cine stie ce o fi fost.Este bine din cand in cand sa-ti cureti Inbox-ulde email-uri?Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum