Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Miniamplificator 2 x 0,5W

Vizitator yAliny

Postări Recomandate

Incepator,daa..e o sectiune pe forum unde primesti mai multe indicatii,aici risti sa primesti si bastoane,mai ales ca e la moda in ultimul timp :d Pt. inceput fa o lista cu un minim de componente.Sursa de alimentare,cablu de semnal audio jack-jack/rca,mufe de legatura,eventual o mica cutiuta...apoi stabilesti gradul de complexitate ca sa stii ce urmeaza sa cauti: integrate=usor,discrete= mai complicat.

Da stiu exista sectiunea de incepatori,dat topicu era deja deschis,alimentarea sa fie la 5v sau 12v ,cred ca sursa de calculator e destul de stabila. Mai sunt acele amplificatoare auto 2x22w http://miculelectronist.blogspot.com/2010/09/amplificator-auto-2x22w.htmldar am inteles ca au zgomot de fond, alimentarea fiind de la sursa de calc. Am gasit o schema foarte simpla http://www.amplificatoaresystem.go.ro/Amplificator%20AF%208W/Amplificator%208W.htm e buna de ceva?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

4

• ady_risc

3

• Den

3

• flores72

2

Top autori în acest subiect

TDA'urile alea sunt foarte ok pt ceea ce au fost proiectate - sunet fara pretentii in masina sau la combina. LM383 nu stiu daca se mai gaseste. Iar daca vrei sa alimentezi un amplificator de casti din calculator... uita. Daca sursa nu iti alimenteaza decat amplificatorul atunci e ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări