Vizitator valy 05 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 salutare am un amplificator auto putere 2x70wrms 4 ohmi si nu mai perneste are sursa in comutatie cu tensiune de iesire +/- 37,5v ea lucreaza cu 4 tranzistori 2sc3300 comandati de un CI.KHA113 iar acesta la randul lui comandat de un tranzistor 2sa683-r problema e ca nu stiu daca mai e bun circuitul integrat si daca gasesc ceva inlocuitor http://tinypic.com/view.php?pic=flc569&s=7 aceasta este schema Link spre comentariu
yoo Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 masoara tensiunile indicate la pini integratului pe schema,asa iti vei da seama daca acesta e defect sau nu.scoate tranzistorii unul cate unul si masoara-i si pe acestia,chear daca ci.este defect si nu iti da tensiunile de pe schema s-ar putea sa ai si cel putin un tr.defectbafta si multa atentie Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 toti tranzistorii sunt buni masurati ,diodele din punte la fel tranzistorii aia de comanda ai ci sunt buni ,deci ramane circuitul stie cineva un inlocuitor ceva Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 salut nu este nimeni in masura sa imi spuna ce,circuit as putea sa folosesc??? Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 chiar nu s-a intanlit nimeni cu amplificatorul asta sau cu schema sursei de alimentare, ce alt driver ar merge il locul lui??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum