Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pioneer GM-A200

Vizitator valy 05

Postări Recomandate

Vizitator valy 05

salutare am un amplificator auto putere 2x70wrms 4 ohmi si nu mai perneste are sursa in comutatie cu tensiune de iesire +/- 37,5v ea lucreaza cu 4 tranzistori 2sc3300 comandati de un CI.KHA113 iar acesta la randul lui comandat de un tranzistor 2sa683-r problema e ca nu stiu daca mai e bun circuitul integrat si daca gasesc ceva inlocuitor http://tinypic.com/view.php?pic=flc569&s=7 aceasta este schema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yoo

1

masoara tensiunile indicate la pini integratului pe schema,asa iti vei da seama daca acesta e defect sau nu.scoate tranzistorii unul cate unul si masoara-i si pe acestia,chear daca ci.este defect si nu iti da tensiunile de pe schema s-ar putea sa ai si cel putin un tr.defectbafta si multa atentie :da

Link spre comentariu
Vizitator valy 05

toti tranzistorii sunt buni masurati ,diodele din punte la fel tranzistorii aia de comanda ai ci sunt buni ,deci ramane circuitul stie cineva un inlocuitor ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări