steffy89 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Chiar aici pe forum sa mai discutat si a mai testat cineva pe alimentare de 36vac......si a mers. Se incalzeau doar cateva rezistente...si fineliii...destul de mult. Acum poate a fost norocos.....poate a fost gandit si pentru tensiuni mai mari....L-am testat si eu cu 2x43 Vac si a rezistat fara probleme,doar rezistenta din protectie se incalzea foarte rau,pana in stadiul in care se simtea ca miroase a ars.In ciuda mirosului,l-am lasat sa mearga toata ziua si nu s-a intamplat nimic.Speram sa pocneasca... Link spre comentariu
steffy89 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Totusi am si eu o intrebare despre acest kit...cum se leaga in punte? Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Gasesti cu google foarte multe informatii despre legarea amplificatoarelor in punte. Un exemplu in poza de mai jos: Link spre comentariu
steffy89 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 CU defazor stiam si eu,speram sa existe alta modalitate Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Mai este si modalitatea asta: http://sound.westhost.com/project20.htm Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 daca ai semnal din mixer defazat. pinul 1 vine la masa, pinul 2 la unul din canale care va fi plusul iar pinul 3 la celalt canal care va fi minusul. Teoretic puterea ar trebui sa creasca de vre-o 4x, practic e cam de 3x, tot o data sa fi atent, e posibil sa fie necesar sa scazi tensiunea de alimentare Link spre comentariu
steffy89 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Tensiunea de alimentare folosita este deja foarte mare fata de cat se spune ca ar rezista kitul...am bagat in el +- 50V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum