Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit 2x500W mivarom

Vizitator vip2009

Postări Recomandate

Vizitator vip2009

saluatre am achizitionat un kit de la mivarom 2x500W(cica) in prima faza am facut rost de un transformator de 2x24V 2.2A(slabutz)iar acum 2 zile am facut rost de un transfomator care are la iesire 2x36V 20Amperi pe ramura problema este urrmatoarea -pot sa alimentez acel kit cu transformatorul de 2x36V? filtrajul la acest kit este de 4x4700uf/50V dupa filtrare ar depasii valoarea de 50V?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

deci kitul are inscriptionat pe el intre 20-32v si daca ar fi cate spire ar trebuii sa dau jos?

Nu il alimenta asa ca se arde.. Cate spire trebuie sa dai jos e cam complicat , trebuie sa faci un calcul sa vezi numaru la spire pe volt, mai bine da cateva , pe urma masoara si vezi ce tensiune ai , ar fi bine sa ai cam 28 V .
Link spre comentariu
Vizitator crystyan28

schimbaii condensatorii si puntea de redresara si merge eu am facut aceeasi chestie si a mers dar ai foarte mare grija cu scurtcircuitele la esire ca sigurantele alea sunt puse la misto oricum am o intrebare si anume De unde ai luat traful ca si eu caut de vreo 3 luni de zile asa ceva si nu am gasit daca cunosti pe cineva care are asa ceva te rog sa imi lasi un mesaj pe forum sau pm

Link spre comentariu

da,merge si la +- 36v AC,am alimentat si eu asa ceva cu tensiunea asta,merge fara probleme in conditiile in care schimbi conzii si puntea ...fara modificarea asta un NU hotarat!(vei avea cam 50.4 CC,depaseste limita condensatorilor), cei de 63v sunt suficienti pt aceasta tensiune..pune-i cu incredere..P.S.:..nu stiu ce relevanta are CE SCRIE PE PLACA,nici un parametru nu e adevarat!!!...

Link spre comentariu
Vizitator vip2009

salutare am revenit am schimbat condensatorii toti miam luat si o punte de 35A leam amplasat pe kit si merge foarte bineadevarul este ca se incing cam repede finalii(dar nui problema ca ii pun ventilator)in rest cu rezistentele cum zicea userul de mai sus nu am probleme nu se incingiar tensiunea care o am dupa redresare si filtrare este de 2x45.5v(nu in gol) in regim de functionarepana acum niciun fel de problema aqm sa vedem cum se prezinta pe un timp mai indelungat am sa revin daca se ivesc ceva probleme

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări