catalina Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Va salut.daca stie cineva procedura de obtinere numere temporare , ca alea gen leasing.mentionez ca sant cetatean italian cu domiciliul stabil in italia si conform legislatiei romane as putea sa pun numere temporare pe masina propietate personala inmatriculata in italia pentru perioada in care locuiesc in romania.daca ami puteti da detalii legate de pret, procedura etc.va multumesc, Catalin Link spre comentariu
kkkabuu Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 da se poate te tuci la politia sutiera si ii spui ploblema.da doar pe o perioada de 3 luni si atit.dupa ai trebue sati pui inapoi numerele de italia. Link spre comentariu
catalina Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 da se poate te tuci la politia sutiera si ii spui ploblema.da doar pe o perioada de 3 luni si atit.dupa ai trebue sati pui inapoi numerele de italia.doar 3 luni? pai daca eu stau mai mult aici? eu am citit ca se dau pana la sfarsitul anului in curs .si dupa aceea se face cerere din nou.multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
kkkabuu Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 din cite stiu eu nu se poate mai mult de 3 luni fiecare numar o luna si poti sa ei de 3 ori numere provizori da cu aceste nu mere nu poti sa esi cu masina din romania.eu zic doar ce stiu concret daca ai auzit ca se poate te rog sa ne zici si noua cum.da ma indoiesc Link spre comentariu
catalina Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 din cite stiu eu nu se poate mai mult de 3 luni fiecare numar o luna si poti sa ei de 3 ori numere provizori da cu aceste nu mere nu poti sa esi cu masina din romania.eu zic doar ce stiu concret daca ai auzit ca se poate te rog sa ne zici si noua cum.da ma indoiescOameni buni asa cum scrie mare in titlu nu e vorba de numere rosii provizorii.Voi despre asa ceva ami vorbiti.Eu nu vreau numere rosii, alea se cheama provizorii , a nu se face confuzie cu numere temporare care se elibereaza cetatenilor straini cu domiciliul in strainatate si care vin in romania pentru mai mult de 3 luni.eu de aceste numere temporare am cerut informatii.cine poate sa ami dea detalii?multumesc, Catalin Link spre comentariu
catalina Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Hai sa va pun putin in priza am citit ca si un cetatean roman cu domiciliul stabil in strainatate daca are masina pe numele lui la adresa la care locuieste in strainatate, poate sa ceara aceasta inmatriculare temporara in perioada in care sta in romania ( sa fie mai mare de 3 luni) urmand ca la iesirea definitiva a masinii din tara sa ai revina numerele si certificatul pe care le avea initial. se dau numere ca alea de leasing valabile pana la sfarsitul anului in curs, urmand ca anul urmator sa se faca iar cerere de inmatriculare pentru un an.pe masura ce am sa mai aflu cate ceva am sa dau detalii.Catalin Link spre comentariu
Vizitator iflorin Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 @catalin, DA asa este!DAR cel mai usor ar fi fost sa mearga la Politie!!! topic deschis degeaba.... Link spre comentariu
catalina Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 @catalin, DA asa este!DAR cel mai usor ar fi fost sa mearga la Politie!!! topic deschis degeaba....Dupa razboi multi viteji se arata Informatiile pe care le-am dat au fost luate de pe net dupa o atenta selectie a informatiilor.Am fost la politie si politiotul nu a stiut sa ami raspunda. e clar ca nu cunoaste legile, mai grav e ca el se ocupa de inmatriculari pe tot judetul.Nu dau detalii ca nu are rost. Atat doar ca incerca sa ma convinga ca trebuie sa o inmatriculez definitiv in tara.Ma intreb ce cauta astfel de persoane in posturi in care e clar ca as incompetenti?Ma intreb daca in tara asta se va schimba ceva? Sau boala de care sufera tara asta a devenit incurabila?Florin , acest topic a fost deschis deoarece aveam nevoie de informatii. Sant sigur ca multe persoane vor avea nevoie de aceste informatii. De aceea consider ca acest topic nu a fost deschis degeaba.Consider ca interventia ta a fost degeaba. Nu aveam nevoie sa confirmi ceva ce deja stiam. Link spre comentariu
Vizitator iflorin Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Se pare ca nu intelegi...pe Romaneste!! Daca la Politie nu ai gasit rezolvare mai exista si birouri specializate in inmatriculari auto, doar ca trebuie sa platesti! Iar problema nu este Politia ci limbajul tau si banii pe care trebuie sa ii platesti...... Mai usor ar fi fost sa intri pe site-ul Politiei Romane(nu aici) sa faci o adresa si ei ti-ar fi raspuns GRATIS! cu o diferenta ca acolo nu ai fi putut sa ii jignesti, ca te-ar fi....... DAR se pare ca ai ales calea de a jigni persoane care nu au legatura cu problemele tale. Tu ce crezi ca ti se rezolva problema ca esti venit din italia? NOPE ai gresit tara!!! Apropo, inainte de a posta, am vb. personal cu o Doamna care detine un astfel de birou, iar rezolvarea este contra cost, nu gratis!! Si sincer nu te cred ca ce-i de la Politie au incercat sa te convinga sa o inmatriculezi in tara!! nu au nimic de catigat daca tu iti inmatriculezi masina aici!! EXISTA si biroul de informatii al Politiei Romane! pe site..... Subiect INCHIS!! Link spre comentariu
catalina Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Se pare ca nu intelegi...pe Romaneste!! Daca la Politie nu ai gasit rezolvare mai exista si birouri specializate in inmatriculari auto, doar ca trebuie sa platesti! Iar problema nu este Politia ci limbajul tau si banii pe care trebuie sa ii platesti...... Mai usor ar fi fost sa intri pe site-ul Politiei Romane(nu aici) sa faci o adresa si ei ti-ar fi raspuns GRATIS! cu o diferenta ca acolo nu ai fi putut sa ii jignesti, ca te-ar fi....... DAR se pare ca ai ales calea de a jigni persoane care nu au legatura cu problemele tale. Tu ce crezi ca ti se rezolva problema ca esti venit din italia? NOPE ai gresit tara!!! Apropo, inainte de a posta, am vb. personal cu o Doamna care detine un astfel de birou, iar rezolvarea este contra cost, nu gratis!! Si sincer nu te cred ca ce-i de la Politie au incercat sa te convinga sa o inmatriculezi in tara!! nu au nimic de catigat daca tu iti inmatriculezi masina aici!! EXISTA si biroul de informatii al Politiei Romane! pe site..... Subiect INCHIS!! PROBLEMA E CA NU CITESTI BINEti-am zis ca as cetatean italian, de asta trebuie sa fac inmatriculare temporara. ca atunci cand plec de aici sa ami iau inapoi numerele mele. ce problema ai tu? ti-am spus ca ala de la politie nu stie legile tarii, cat despre birou de inmatriculare aia nici atat nu stiu legile. cum nici tu nu stii de fapt . de ce te bagi in seama? te simti jignit? nu mai posta atunci, cauta sa te iei de altul, nu vezi ca nu am nevoie de parerile tale? da, ai dreptate, s-ar parea ca am gresit tara. Subiectul ramane deschis. Link spre comentariu
catalina Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Conform HG 85 din 23.01.2003 regulament de aplicare a OUG195/2002 art.35-1-b se face inmatriculare temporara pentru autoturisme detinute de cetateni straini domiciliati temporar in romania.Am ajuns la seful politiei judetului Harghita, si acesta sec mi-a spus ca legea nu mai e in vigoare. Eu nu am gasit nicaieri unde sa spuna ca aceasta lege a fost abrogata. Poate cineva sa ami spuna daca legea e sau nu in vigoare? Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum