norm Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 M-am gandit ca un sesizor de umiditate nun sticamai ales la prevenirea inundatiilor. Are cineva o schema cat mai simpla de un astfel de sesizor ???????????????????? Link spre comentariu
gaby Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Un cârlig de rufe in care infigi in fiecare falcă câte un cuişor dinspre interior spre exterior aşa încât florile cuielor să facă contact. Lipesti de capetele cuişoarelor conductorii ce duc către instalaţia de alarmare sau oprire a apei iar intre fălcile cârligului de pui o aspirină. Aspirina se dizolva instantaneu în contact cu apa şi închide circuitul. Link spre comentariu
YO2LFF Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Senzor de umiditate gasesti pe mecanisme video dezmembrate. Sunt undeva pe langa sistemul de capete rotative.La acesti senzori le creste rezistenta odata cu umiditatea (nu stiu daca liniar).Pentru prevenirea inundatiilor, combinat cu un trigger Schmitt, e ideal. Elementul de executie poate comanda un sistem de alarmare, electrovalve de inchidere, etc. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Un cârlig de rufe in care infigi in fiecare falcă câte un cuişor dinspre interior spre exterior aşa încât florile cuielor să facă contact. Lipesti de capetele cuişoarelor conductorii ce duc către instalaţia de alarmare sau oprire a apei iar intre fălcile cârligului de pui o aspirină. Aspirina se dizolva instantaneu în contact cu apa şi închide circuitul.Cand am vazut topicul, exact asta am vrut sa raspund. Era intrun tehnium dar nu stiu ce numar.O seara buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum