Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Niste floorstanding-uri dubioase la pret...

Vizitator blackluke

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

8

• TESSLA

5

• CBI

3

• Toader

2

Top autori în acest subiect

Rable... :85 :85 :85 :85 Vorba domnului VTP, considera-le "n"! Nu pot mai multe...

Cum le stii dumneata pe toate, poate ar trebuii sa cumper si pantofi sport , sosete si chiloti sh doar sunt originale si de calitate superioara :ras:
Link spre comentariu

Apropos de masini, asta ti-ar raspunde Jay Leno, daca ti-ar citi ultimul mesaj...

Posted Image

Are o colectie de 84 de automobile si 73 de motociclete... toate rable. Unele rable rau de tot, gen Bugatti 57SC Atlantic din '38(s-a vandut un exemplar, cu 40 000 000$, fiind cea mai scumpa masina de colectie vanduta vreodata), Lambo Miura din '67... de c.c.t.... fiare vechi. Daca tu faci comparatii intre chiloti si obiecte de colectie, stau si ma intreb, cum ai nimerit butonul "Trimite"? Ca sa nu mai spun ca ai vrea tu, sa ai acum in sertar, chilotii printesei Diana...

No offence, nu e nimic personal...

Pentru mine, subiectul e inchis!

LECTUREAZA!

http://www.oaktreevintage.com/Stereo_Speakers.htm

Link spre comentariu

nu mersi ramai cu sh-urile tale, cat despre masinile alea sa investit destul in ele pana sa le cumpere cineva si lasa-ma pe mine sa conduc un ford focus nou si un sandero nousi inca ceva nu sunt obsedat sa dorm in buzunar cu chiloti cuiva asa ca daca asta i-ti doresti....ori cum nu-ti mai raspund la nici un post, am vazut ca-ti place tare mult sa pici in discutii contradictori unde ne arati noua cat de destept si cult esti dumneata, dar ar trebui sa gandesti ca nu toti suntem prosti :nebun: :nebun: :nebun:

Link spre comentariu

Daca "traiesti" din sonorizari, dai banu si ei ceva ca sa tina, sa te duci la nunta fara frica cat te lasa difuzoru. :rade: Daca vrei ceva pentru uzul propriu, nu merita sa dai prea multi bani. Sau na..daca ai "piper" mult....poti sa pui si in lapte dulce. Totusi multa lume sta la bloc...si nu vad utilitatea unui amplif de sute de watti, si a unor boxe pe masura. Si nici la casa daca stai nu poti sa dai muzica cat de tare vrei. Asa ca nu vad de ce as da peste 1000 roni pe niste boxe, doar pentru "auditii casnice". Cat despre comparatia dintre Mercedes si Logan....ia sa comparam si raportul calitate/pret! :da Si daca e sa comparam masini...de ce sa nu comparam Mercedes cu Bentley?! Oricum....la distantele noastre..nu sant sanse sa imi "amorteasca curul pe scaun". Pai daca in Logan iti "amorteste curul", mergi tata cu o Dacie 1310 sa vezi cum e. :ras: Si uite ca lumea s-a descurcat si cu astea si si-a facut treaba cu ele.In fine..opinia mea personala este ca lucrul nou e cel mai bun. Decat sa cumpar niste incinte de 200 W rms folosite, mai bine cumpar unele de 100 W rms, dar noi! Chiar daca platesc un pic mai mult. Pentru cateva ore de ascultat muzica intr-un apartamet...nu se merita sa dai nu stiu ce suma mare pe boxe. Daca insa iti castiga painea cu ele..e altceva.

Link spre comentariu

domnule esti cam inpertinent, dar nu ma cobor la mintea dumitale, asa ca te rog sa-ti masori cuvintele, nu ne tragem amandoi de sireturi...Pana acum ceva timp te bateai cu pumni in piept pt o chinezarie si acum te bati cu pumni inpiept pt sh-uri, cred ca de fapt nici dumneata nu sti ce vrei

Link spre comentariu

Daca "traiesti" din sonorizari, dai banu si ei ceva ca sa tina, sa te duci la nunta fara frica cat te lasa difuzoru. :rade: Daca vrei ceva pentru uzul propriu, nu merita sa dai prea multi bani. Sau na..daca ai "piper" mult....poti sa pui si in lapte dulce. Totusi multa lume sta la bloc...si nu vad utilitatea unui amplif de sute de watti, si a unor boxe pe masura. Si nici la casa daca stai nu poti sa dai muzica cat de tare vrei. Asa ca nu vad de ce as da peste 1000 roni pe niste boxe, doar pentru "auditii casnice". Cat despre comparatia dintre Mercedes si Logan....ia sa comparam si raportul calitate/pret! :da Si daca e sa comparam masini...de ce sa nu comparam Mercedes cu Bentley?! Oricum....la distantele noastre..nu sant sanse sa imi "amorteasca curul pe scaun". Pai daca in Logan iti "amorteste curul", mergi tata cu o Dacie 1310 sa vezi cum e. :ras: Si uite ca lumea s-a descurcat si cu astea si si-a facut treaba cu ele.In fine..opinia mea personala este ca lucrul nou e cel mai bun. Decat sa cumpar niste incinte de 200 W rms folosite, mai bine cumpar unele de 100 W rms, dar noi! Chiar daca platesc un pic mai mult. Pentru cateva ore de ascultat muzica intr-un apartamet...nu se merita sa dai nu stiu ce suma mare pe boxe. Daca insa iti castiga painea cu ele..e altceva.

In sfarsit un rationament de om cu capu pe umeri :aplauze
Link spre comentariu

Mă amuză teribil să citesc pe un forum din...România comentarii foarte depreciative la adresa firmei...AKAI!!! :ras:

Cred că se aplică aici, cumva, zicala cu "vulpea care nu ajunge la struguri, zice că-s acrii".

-"Sony? alea se aud naşpa....ce vrei de la lămâile alea galbene, hă,hă...Akai???....nu mai există, au cumparat-o chinejii, ha, ha.....Samsung?!-haaaaaiii frateeeee, lasă-mă cu pocnitorile tale…

-Bun, dar tu ce boxe ai acasă???

-Aaaaa…păi am doar niste RFT-uri mai vechi, din `80, cu suspensia schimbată, dar îmi fac la anul nişte VTP-uri, şi ruup cu alea orice chinezărie de pe piaţă…hî, hîîîî… dar daca vrei, îţi arăt o poză cu nişte boxe de 100.000 euro, fabricate în 1960, să te convingi că tot SH e mai bine…” :ras:

În fine, asta-i România…apropos, ce boxe s-au fabricat in România în ultimii `50 de ani??? Clar, Sony, o corporatie de miliarde de dolari din Japonia e varză, habar n-au de boxe, iar noi, decât sa cumparăm boxele alea “Akai”, care-s …prea ieftine(!), luam unele SH, sau facem noi unele din uşa de la dulapul ăla vechi de pe hol, şi de restul de bani, mergem în Transilvania şi-l batem pe unguru` ala de-a spânzurat o marionetă…

icon_hang

Link spre comentariu

hai bai frate,lasa-ne..care firma AKAI?? ce struguri? te referi la plasticul ala pe care scrie AKAI? sigle dinalea se gasesc la mine in oras la 1,5 lei buc,au si cu sony ,pe argintiu!daca esti un utilizator de deseuri chinezesti nu e vina nimanui ca nu ai tu pretentii sau bani de scule adevarate,dar nu mai veni asa suparat pe lume sa-ti versi refularile pe forumcauta ca era un topic pe-aici sa vezi cum aratau adevaratele boxe SONY,cauta sa vezi si la AKAI cam ce fabricau ei(nu stiu daca si boxe).Aia da,erau struguri..si acrii pt majoritateacred ca la setul asta se face referire AKAI SS006A-305 ,pai la 800 de lei(sunt si cu 6 la promotii pe net) atatea cutii cu atatea difuzoare si amplificare la ele,nu cred ca au mai avut buget sa le mai puna si filtre,ca toti banii s-au dus pe sigla si finisaj...da ,sunt grele, sunt frumoase,SI CE??prefer RFT din '80 in conditie buna de functionare si am motive intemeiate,nu vorbe sa vorbim

Link spre comentariu

Din pacate, vorbim cam de lucruri diferite multi dintre noi si punte de legatura nu exista, in lipsa unei experiente directe cu sunetul de calitate sau scule de calitate.

Decat sa cumpar niste incinte de 200 W rms folosite, mai bine cumpar unele de 100 W rms, dar noi! Chiar daca platesc un pic mai mult. Pentru cateva ore de ascultat muzica intr-un apartamet...nu se merita sa dai nu stiu ce suma mare pe boxe. Daca insa iti castiga painea cu ele..e altceva.

Asta da, ce sa zic.Daca nu te pasioneaza sunetul de calitate si muzica, normal ca nu se merita.Daca ptr unii SH nu e optiune, foarte bine.Ma bucur ca ne raman unora mai multe sanse sa gasim ceva bun pe acolo.Luati voi noi-noute, dar nu scumpe, ca nu merita, doar cateva sute de lei, nu euro, ca si asa ascultati doar cateva ore(pe luna sau pe an?)
Link spre comentariu

Ei...lasa-ma domle cu chestii de astea "calitatea sunetului", si mai stiu eu ce...pai daca iti iei niste boxe in jur de 100 W rms si tu "dai in ele" cu 15-20 W (mai mult nu iti permite vecinul de alaturi :rade: ) se aud bine si astea. Si sant convins ca dupa 8-9 ore de munca, cand ajungi acasa, abia astepti sa dai drumul la muzica. :rade:

Link spre comentariu

Ei...lasa-ma domle cu chestii de astea "calitatea sunetului", si mai stiu eu ce...pai daca iti iei niste boxe in jur de 100 W rms si tu "dai in ele" cu 15-20 W (mai mult nu iti permite vecinul de alaturi :rade: ) se aud bine si astea. Si sant convins ca dupa 8-9 ore de munca, cand ajungi acasa, abia astepti sa dai drumul la muzica. :rade:

Unul din proiectele la care lucrez in acest moment:

Apartament de bloc, in care de 2 saptamani oamenii mei taie si sparg in diafragmele de beton, santuri si gauri, apartament din care s-a decopertat absolut tot pana la elementele de structura pura ale anvelopantei constructiei, pentru urmatoarele:

Pe scurt...

1.Tratamente fonoabsorbante cu membrane Auralex, la nivelul pardoselilor.

2.Tratamente fonoabsorbante cu panouri acustice si membrane Auralex, la nivelul plafoanelor si peretilor.

3.Cablarea integrala a apartamentului pentru curenti slabi si alimentare cu tensiune. Se va ajunge pana la nivelul la care si TV-ul si amplitunerul se vor cabla la reteaua de internet. Toate cablurile sunt ascunse in pereti si ies direct in aparate: HDMI, HDMI 3D, SP/DIF, cabluri audio de inalta calitate cu conectori spade blabla, internet cablu/wireless, telefonie, "cablu" HD, etc.

4.Proiectarea si realizarea mobilierului integrat, conceput special in jurul aparaturii audio/video. Se vor folosi tratamente de imbunatatire a comportamentului acustic a spatiului de auditie, mai exact panouri decorative absorbante si/sau difuzante Auralex. Toate dormitoarele au sisteme audio complete home cinema, computere cu conectivitate la internet, spatiul de zi are sistem audio home cinema si sistem audio stereo de inalta performanta, 2 laptopuri cu conectivitate la internet, etc.

5.Multe etc-uri..........

Sistemul audio-video: 3D Blu-Ray player, tv 3D, amplituner si tv cu conectivitate la internet, sistem boxe cinema, amplificator stereo de inalta performanta, incinte acustice stand floors de inalta performanta, deck, platan, etc. Toate tratamentele se fac in ideea in care, sa se reduca nivelul de presiune acustica din spatiile invecinate, la un nivel mai mult decat acceptabil, indiferent de nivelul de presiune sonora din spatiul de auditie.

Toate astea pentru un client care munceste 12 ore/zi, 5 ore pe saptamana...

Enough with the bull-shit, pleaseeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :91

Personal, as putea tolera discutii la un astfel de nivel, la clasele primare, dar aici pe elforum, este exclus dupa parerea mea...

Am venit aici sa invat SI SA MA RELAXEZ DUPA MUNCA FOARTE SOLICITANTA, nu sa ma cretinizez!

Link spre comentariu

Unul din proiectele la care lucrez in acest moment:

Apartament de bloc, in care de 2 saptamani oamenii mei taie si sparg in diafragmele de beton, santuri si gauri, apartament din care s-a decopertat absolut tot pana la elementele de structura pura ale anvelopantei constructiei, pentru urmatoarele:

Pe scurt...

1.Tratamente fonoabsorbante cu membrane Auralex, la nivelul pardoselilor.

2.Tratamente fonoabsorbante cu panouri acustice si membrane Auralex, la nivelul plafoanelor si peretilor.

3.Cablarea integrala a apartamentului pentru curenti slabi si alimentare cu tensiune. Se va ajunge pana la nivelul la care si TV-ul si amplitunerul se vor cabla la reteaua de internet. Toate cablurile sunt ascunse in pereti si ies direct in aparate: HDMI, HDMI 3D, SP/DIF, cabluri audio de inalta calitate cu conectori spade blabla, internet cablu/wireless, telefonie, "cablu" HD, etc.

4.Proiectarea si realizarea mobilierului integrat, conceput special in jurul aparaturii audio/video. Se vor folosi tratamente de imbunatatire a comportamentului acustic a spatiului de auditie, mai exact panouri decorative absorbante si/sau difuzante Auralex. Toate dormitoarele au sisteme audio complete home cinema, computere cu conectivitate la internet, spatiul de zi are sistem audio home cinema si sistem audio stereo de inalta performanta, 2 laptopuri cu conectivitate la internet, etc.

5.Multe etc-uri..........

Sistemul audio-video: 3D Blu-Ray player, tv 3D, amplituner si tv cu conectivitate la internet, sistem boxe cinema, amplificator stereo de inalta performanta, incinte acustice stand floors de inalta performanta, deck, platan, etc. Toate tratamentele se fac in ideea in care, sa se reduca nivelul de presiune acustica din spatiile invecinate, la un nivel mai mult decat acceptabil, indiferent de nivelul de presiune sonora din spatiul de auditie.

Toate astea pentru un client care munceste 12 ore/zi, 5 ore pe saptamana...

Enough with the bull-shit, pleaseeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! :91

Personal, as putea tolera discutii la un astfel de nivel, la clasele primare, dar aici pe elforum, este exclus dupa parerea mea...

Am venit aici sa invat SI SA MA RELAXEZ DUPA MUNCA FOARTE SOLICITANTA, nu sa ma cretinizez!

Pai ala isi permite domle! Dar oare cati oameni isi permit sa faca asa ceva? Sant convins ca aici pe forum e plin de bastani de astia! :rade: De asta si vor sa cumpere SH-uri. :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări