Vizitator NYKITEL Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 eu miam montat in spate un subwofer de 100w cu difu inspre banketa din spate si in fata doar twetere si in usi medi ,la o putere de 70w se aude f bine :smt006 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 NYKITEL - da mai multe detalii - ce dif ai folosit la subwoofer, ce tip de incinta ??? ce amplificator folosesti ??? ca dupa ce trec sarbatorile vreau si eu sa imi sonorizez Dacia :naughty: acum am pe ea numai un cass Panasonic + 2 difuri + 2 TW de alea mici care isi rup urechilemai am pe drum 2 X 200 Lpp si 2 X 165 lpp de la KON care vor fi montate 165 pe portiere in fata, 200 lpp un fel de mid-bass bupa bancheta + inca 2 TW langa ele iar difurile care le am acum vor fi montate pe stalpii care tin luneta si vor fi medii :smt020 ........ iar pt subwoofer inca nu m-am gandit ce dif sa folosesc pt ca momentan nici nu am bani :smt009 nu ma intrebati cum am de gand sa leg atatea difuri pt ca nici eu nu stiu ... cred ca ma apuc sa imi fac amplificatoare :crazy: Link spre comentariu
Vizitator NYKITEL Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 difu e ceva RFT care l-am recuperat dinr-o boxa , incinta va trebui sa o masor dar mai tirziu oricum e dreptunghiulara nu rotunda iar in legatura cu statia nu am ,doar un CLARION de 4x50 cu un sunet de calitate :partyman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 doar un CLARION de 4x50si esti convins ca ai 50 W RMS acolo ??? eu nu sunt asa sigurdin 12 V nu scoti mai mult de 25 W/4 ohmi nici sa f**i amplificatoru` in c*r ... iar cei 25 W sunt si ei scosi dintr-un BRIDGE a 2 amplificatoaresingurul integrat care scoate peste aceasta putere din 12 V este tda1562 care are in interior un ridicator de tensiune - si astfel reuseste sa scoata 50 W/4 ohmi cu 1% distorsiuni si 70 W cu 10% distorsiunidaca vrei sa zici ca tu ai in casetofon 4 X tda1562 eu imi tai venele in prima zi din 2006 :axe: ceea ce poti tu avea acolo este un maxim de 4 X 25-30W/4 ohmi - si ca model avem TDA8571j care are 4 X 26W/4 ohmi cu 10% distorsiunieu nu incerc sa zic ca ai "scula" proasta - pt ca nu e asa - Clarion este firma respectata, dar cei 4 X 50 W sunt abureli care sa ia ochii la cei care nu cunosc :crazy: Link spre comentariu
Max Postat Ianuarie 2, 2006 Partajează Postat Ianuarie 2, 2006 facand o paranteza de pe 12V au inceput sa scoata astia cu dist de 0.1% 31W rms (4x60w) in 4 ohmi.. asta are ridicator de tensiunela el depinde ce clarion are.. daca are ceva pe cd are o putere rms cuprina intre 20 si 25w rms in 4 ohm... daca are mp3 o putere cuprinsa intre 25w rms si 30w rms... depinde de modelul care il poseda...sper ca am ajutat cat decat.. oricum repet depinde modelul si anul fabricatiei... Link spre comentariu
dividivus Postat Ianuarie 2, 2006 Partajează Postat Ianuarie 2, 2006 Intre timp si eu mi-am luat un Hu (Clarion DB358RMP) si am montat pe o consola centrala home-made. Am observat o inbunatatire semnificativa la SQ, mai trebuie sa iau inca o pereche de componente pe 16,5 cm. Link spre comentariu
Max Postat Ianuarie 3, 2006 Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 arata foarte misto. imi place. a iesit frumos. bafta;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum