amassive Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Scuze daca postez unde nu trebuie, dar altundeva nu merge topicul. Am doua amplificatoare din tunuri de bass Schneider si as dori sa le modific pt toate frecventele nu numai pentru cele joase pentru a le face etaje finale. Pun si doua poze poate va puteti face o idee sau ma puteti indruma cu ce sa incep si ce sa fac.(edit:am scos pozele, erau mult prea mari.)Multumesc anticipat. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Preamplificarea este cu TL074CN, ma chinui sa ii scot schema poate asa e mai usor sa primesc ajutor. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Amplificatorul va reda toata banda audio daca vei aplica semnalul la intrarea amplificatorului de putere.Banuiesc ca TL074 formeaza un filtru taie inalte. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Pai asta e problema, nu sunt chiar atat de expert incat sa imi pot da seama singur unde se termina preamplificatorul si incepe etajul final :(. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Am reusit sa gasesc schema. sau url http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ScjxbeuX9IwJ:www.epanorama.net/sff/Audio/Products/Receivers/Hitachi%2520DK150EBS.pdf+lva0092c001&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a&source=www.google.ro Putin ajutor va rog, daca se poate mura-n gura cum sa fac ca sa pastrez si protectia prin releu care vad ca tot prin tl074 e. Link spre comentariu
Den Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Uite,cel mai simplu,unde am notat cu x intrerupi traseul cu ceva ascutit.Semnalul il aplici inainte de condensator,cum am indicat acolo.. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Ca sa mearga si protectia nu ar trebuii sa tai si cum am desenat eu cu albastru? Link spre comentariu
amassive Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 rectificare la url http://www.epanorama.net/sff/Audio/Products/Receivers/Hitachi%20DK150EBS.pdf. Link spre comentariu
piglett Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 rectificare la url http://www.epanorama.net/sff/Audio/Products/Receivers/Hitachi%20DK150EBS.pdf.nu! fa exact cum ti-a spus Den si va functiona fullrange. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 ok. Multumesc mult, abia astept sa vad cum merge. Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 ok.. revin cu o intrebare (probabil stupida), Care e diferenta intre mica si pasta si pad siliconic. Vad ca pasta e uscata si un pic crapata pe finali, am niste pad-uri siliconice dar nu stiu daca pe termen mai indelungat for face la fel de bine fata ca pasta si mica. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 ia alte foite de mica, in cel mai rau caz foloseste-le pe astea si pune pasta.Transferul e mai bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum