Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema monitor Lcd packard bell slimview 527

Vizitator zack123456

Postări Recomandate

Vizitator zack123456

Imi cer scuze daca gresesc ceva , dar este prima postare .As avea nevoie de o schema pentru monitorul Lcd packard bell slimview 527 cu alimentator extern Multumesc anticipat ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator zack123456

Multumesc pentru schema , dar am o problema ... Schema nu corespunde ( sunt total alte componente ) cu ce am eu ...Am desfacut monitorul si am scos placa logica afara .Pe ea sunt urmatoarele date :Rev : 03P/N : 3041001030Hyundai ImageQuest Co., LtdModel : L50A , Slimview527 , I550Ps: Placa este echipata cu ASI320 Aurora

Link spre comentariu
Vizitator zack123456

Il am si manualul respectiv , dar din pacate nu este bun .... nu stiu care ii treaba cu monitorul meu ... probabil ca este ultima revizie ... de nu gasesc manual pentru el ... tot ce mi-ati pus la dispozitie este asemantor ca si principiu dar in acelasi timp foarte diferit ... Multumesc pentru efortul si timpul acordat ....Ps: Pe net nu am gasit nimic ( caut in disperare de 2 zile , piina si pe site-urile rusesti ) , poate ar fi ceva pe colectiile de Dvd cu scheme de monitoare pentru electronisti , la care nu am acces ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări