Vizitator tr1ppo Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 O schema pentru Delphi Grundig CD30 MP3 are cineva ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Greu de gasit schema la asa ceva.Ce problema are aparatul? Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 mi-a cazut cd ul... nu mai citeste de loc ... nu am ce sa i facla versiunea asta de unitate are si auxiliar in numai ca la unitatea mea nu are aux in ....lipsesc componentele aferente de pe placa si ma intreb daca as putea eu sa completez iar apoi sa activez cu tech2 sa-mi apara in meniu auxiliar inacu il folosesc pe post de radio cu emitator dar calitatea audio lasa de dorit iar in trafic ai sanse sa mai asculti si manele din cand in cand de la altii :cry: Link spre comentariu
Vizitator tr1ppo Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Nu am gasit si nici nu cred ca o sa rezolv ceva cu modelul asta caci nici macar in etajul final nu pot injecta semnal audio fara acordul procesorului. Ma las pagubas. :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum