nimeni_altci Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Salut imi poate da si mie cineva o schema de emitator receptor care sa actioneze un releu?Ceea ce vreau sa spun e ca atunci cand apas pe un buton, sa fie cuplat un contact.As vrea o schema care sa mearga pe la 100-200 m.Multumesc Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Daca tot ai locatia " acasa " de ce nu stai in fata calculatorului , si cu ajutorul prietenului lui Vanghelie ( primar de PSD in Bucuresti , sectorul 5 ) pe care il cheama GUGAL , vei reusi ( sper ) intr-o buna zi sa devii expert in GOOGLE SEARCH ! Cu siguranta iti va folosi in viitor .......noua ne este lene si mai mare decat tie ! Pune osul la treaba si cauta-ti singur ce doresti ! Sau esti si orb si ai claviatura Braille atunci foloseste asta http://www.translatum.gr/converter/braille.htm !!! Link spre comentariu
yo9how Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Cel mai tare raspuns, Victor.... Stii de cate ori ma mancat... tastatura sa scriu si eu acelasi lucru?! In ultima vreme s-au inmultit intrebarile de genul asta... Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Mda...stai linistit ca am cautat pe prietenul lui Vanghelie( si stiu ca e primar de PSD in Bucuresti , sectorul 5) dar nu am reusit sa gasesc nimic poate ca nu am scris ce trebuie. Am incercat: ,,intrerupator actionat de la distanta'' , ,,intrerupator actionat radio'', ,,releu actionat de la distanta'' , ,,emitator receptor care cupleaza un contact'', si n-am gasit nimic. Am dat si un search pe forum si am gasit dar numai cu infrarosu si nu vreau asa. Multumesc de ajutor, as fi recunoscator totusi daca mi-ati spune macar ce sa scriu pe google, cum se numeste montajul asta. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Cauta sa cumperi sau sa imprumuri o sonerie wireless (fara fir) si vezi daca iti merge pe distanta respectiva. Daca iti merge, se gasesc aici scheme de modificare a soneriei pentru ce vrei tu. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Pai ideea era sa fac asta de la 0 ....sa mai invat ceva Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Pai ideea era sa fac asta de la 0 ....sa mai invat cevaSi asa ai de invatat. Link spre comentariu
yo8rqp Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Domnilor,omul are dreptate.Nu uitati ca in trecut in revista "Tehnium" la sectiunea CQ-YO,se postau scheme de diferite module telecomandate pe 27,125 mhz.A ales corect sectiunea,mai ales ca este un emitator cu acoperire mica.deci,prietene,iti recomand sa intri pe amintitul GOOGLE si sa cauti o schema de telecomanda pe frecventa de 27 mhz.Eu pun aici un link cu colectia revistei "tehnium" unde cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.Te iarmezi cu rabdare si gasesti.Spor la surubareala.Cu respect,Daniel. http://www.google.ro/search?hl=ro&sourc ... 1W1SUNC_en Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Domnilor,omul are dreptate.Nu uitati ca in trecut in revista "Tehnium" la sectiunea CQ-YO,se postau scheme de diferite module telecomandate pe 27,125 mhz.A ales corect sectiunea,mai ales ca este un emitator cu acoperire mica.deci,prietene,iti recomand sa intri pe amintitul GOOGLE si sa cauti o schema de telecomanda pe frecventa de 27 mhz.Eu pun aici un link cu colectia revistei "tehnium" unde cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.Te iarmezi cu rabdare si gasesti.Spor la surubareala.Cu respect,Daniel.http://www.google.ro/search?hl=ro&sourc ... 1W1SUNC_enEu presimt ca nu face diferenta intre BC547 si 7812 Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Domnilor,omul are dreptate.Nu uitati ca in trecut in revista "Tehnium" la sectiunea CQ-YO,se postau scheme de diferite module telecomandate pe 27,125 mhz.A ales corect sectiunea,mai ales ca este un emitator cu acoperire mica.deci,prietene,iti recomand sa intri pe amintitul GOOGLE si sa cauti o schema de telecomanda pe frecventa de 27 mhz.Eu pun aici un link cu colectia revistei "tehnium" unde cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.Te iarmezi cu rabdare si gasesti.Spor la surubareala.Cu respect,Daniel.http://www.google.ro/search?hl=ro&sourc ... 1W1SUNC_enMultumesc mult, cred ca e cel mai bun raspuns de pana acum...iar rabdare am destula. Link spre comentariu
yo9how Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Uite, daca tot am fost rau mai devreme... Sper sa-ti fie de folos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum