Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O mica problema cu programul eagle

Vizitator Mititicu

Postări Recomandate

Vizitator Mititicu

Buna ziua,Incerc de ceva timp sa creez un package in eagle pentru un circuit integrat SIP8, problema cand scot la imprimanta cablajul si suprapun piesa se creeaza o anumita distanta, pad-urile(gaurile alea de la pini) de la circuitu integrat parca sunt mai restranse si pini integratului ajung sa cada intre pad-uri.Nu modific nimic la setari cand dau print, dau doar sa fie black si sa il scoata PDF. Am scos la 2 imprimante diferite pana acuma si am aceasi problema. La toate trei am aceasi problema primi 2 pini se potrivesc de la al 3-lea pin pana la ultimul se creaza o distanta care creste de la un pin la altul ultimul pin ajungand la o distanta destul de mare fata de ultimul pad. (Ultimi 3 pini cad chiar intre pad-uri)Am folosit eu 1 package facut de mine, am folosit package din eagle SIP8 si am cerut la un coleg de pe forum care a folosit acelasi circuit integrat(upc1237).Care sa fie problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

1

• adynis

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Mititicu

Probabil au ceva setari imprimantele sau e ceva la printare si la tranzistori si la un alt integrat, adica la orice componenta care are mai mult de trei pini se pot observa distantele astea. Doar ca la 8 pini deja sunt mult prea mari.

Link spre comentariu

verifica daca intr-adevar ai "desenat" corect package-ul, totusi n-ar trebui sa fie asa mare diferenta doar de la mici erori de printare/etc; Vezi totodata ca la printare din eagle ai jos stanga 2 factori de ... marire, implicit sunt 1, daca sunt 0.5 sau 1.5 iti dai seama ca totul se modifica; Nu mai stiu cum se numeau;Totusi ... daca masori in eagle distanta intre pini, este cea pe care o vrei ? Daca identifici cu cat iese gresit la imprimanta (ca si procent) poti ajusta din parametrii aia

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări