feri.visky Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Recunoaste cineva acest Logo? E de frigider, aspirator, etc. sau de aparat de radio? (M-a costat 1 leu la piata de vechituri...). Link spre comentariu
Vizitator yo2cmh Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Meteor 2000-statie CB Recunoaste cineva acest Logo? E de frigider, aspirator, etc. sau de aparat de radio? (M-a costat 1 leu la piata de vechituri...). Link spre comentariu
Vizitator DragosG Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 postati o fotografie cu el , imi pare cunoscut numele dar nu stiu exact Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 In graba, nu am atasat poza (de fapt un scan)... mii de scuze...Lungimea este de 100 mm si inaltimea literei "M" este de 18 mm. Link spre comentariu
Vizitator andreiamericanu Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Nu stiu de ce,dar am o vaga impresie ca e de la un aspirator vechi.Mai erau aspiratoare cu nume dinastea:racheta,buran,etc Link spre comentariu
alexmirica Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Mi se pare si mie ca e de la un aspirator, am asa ceva in debara la casa de la tara... perfect functional!!! Cand o sa am un drum pe-acolo o sa postez poze sperand sa elucidez misterul!!!73! Link spre comentariu
nichishoru Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Nu stiu de ce,dar am o vaga impresie ca e de la un aspirator vechi.Mai erau aspiratoare cu nume dinastea:racheta,buran,etcSi eu am aceiasi impresie: o serie de aspiratoare cehoslovace din anii 60: Meteor, Jupiter, etc.Parintii mei au avut un "Jupiter" cu o sigla asemanatoare ca stil. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Banuiam... dar traiam cu speranta ca doara, doara...Multumesc pentru info... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum