dety76 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 as dori niste informatii despre folosirea dezaburirii pe post de antena.de ce am nevoie? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Nu ai nevoide de nimic....Trebuie doar sa decuplezi cuplele + si - care alimentau rezistenta. Link spre comentariu
dety76 Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 dar sa si ramana functionala dezaburirea. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Ce masina ai ?Exista vre-un releu care comanda dezaburirea?Ca idee, trebuie sa pui un releu care atunci cand apesi butonul de dezaburire, releul sa iti comute de pe antena pe dezaburire. Link spre comentariu
dety76 Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 un opel din 86`spunea un coleg ca a avut pe un fiat facut de cineva cu un cond si niste bobine pe ferita.puteau functiona in acelasi timp. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 un opel din 86`spunea un coleg ca a avut pe un fiat facut de cineva cu un cond si niste bobine pe ferita.puteau functiona in acelasi timp.Se poate incerca cu cond de separare pus pe firul de plus care vine la dezaburire.Un cond de 22nF/100V este ok acolo.Se leaga doar firul din mijloc(cald) de la antena. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 un opel din 86`spunea un coleg ca a avut pe un fiat facut de cineva cu un cond si niste bobine pe ferita.puteau functiona in acelasi timp.Se poate incerca cu cond de separare pus pe firul de plus care vine la dezaburire.Un cond de 22nF/100V este ok acolo.Se leaga doar firul din mijloc(cald) de la antena.nu e cam maricel 22nF? eu as zice sa incerce valori mai mici,incepand cu cativa zeci de nanoF si urcand treptat in valoare sa nu mai zic de inductantele necesare pt realizarea unui filtru cat de cat mai serios.am vazut cateva modificari de genul,unele mai elaborate altele mai putin dar am omis sa studiez sau sa copiez montajul Link spre comentariu
dety76 Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 am sa incerc cu mai multe valori. Link spre comentariu
kzr66 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 trebuie separat circuitul din mai multe pcte de vedere,o bobina intre consumator si masa, inca una in serie cu alimenterea si un condensator de pe rez. de pe luneta,oricum in colectia tehnium,exista ,undeva,recunosc nu stiu in care numar,schema perfect functionala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum