Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena din dezaburire.

dety76

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dety76

4

• yo9hnf

2

• ari_panterra

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce masina ai ?Exista vre-un releu care comanda dezaburirea?Ca idee, trebuie sa pui un releu care atunci cand apesi butonul de dezaburire, releul sa iti comute de pe antena pe dezaburire.

Link spre comentariu

un opel din 86`spunea un coleg ca a avut pe un fiat facut de cineva cu un cond si niste bobine pe ferita.puteau functiona in acelasi timp.

Se poate incerca cu cond de separare pus pe firul de plus care vine la dezaburire.Un cond de 22nF/100V este ok acolo.Se leaga doar firul din mijloc(cald) de la antena.
Link spre comentariu

un opel din 86`spunea un coleg ca a avut pe un fiat facut de cineva cu un cond si niste bobine pe ferita.puteau functiona in acelasi timp.

Se poate incerca cu cond de separare pus pe firul de plus care vine la dezaburire.Un cond de 22nF/100V este ok acolo.Se leaga doar firul din mijloc(cald) de la antena.
nu e cam maricel 22nF? :nas: eu as zice sa incerce valori mai mici,incepand cu cativa zeci de nanoF si urcand treptat in valoare sa nu mai zic de inductantele necesare pt realizarea unui filtru cat de cat mai serios.am vazut cateva modificari de genul,unele mai elaborate altele mai putin dar am omis sa studiez sau sa copiez montajul :jytuiyu
Link spre comentariu

trebuie separat circuitul din mai multe pcte de vedere,o bobina intre consumator si masa, inca una in serie cu alimenterea si un condensator de pe rez. de pe luneta,oricum in colectia tehnium,exista ,undeva,recunosc nu stiu in care numar,schema perfect functionala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări