virgil_19 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 VA SALUT Ma intereseaza o schema simpla de convertor 12v(baterie auto)/220(si mai mult)pentru un gard de imprejmuire a cailor Cu multumiri anticipate virgil_19 Link spre comentariu
Marian Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Salut. Inainte sa deschizi o tema noua poate era mai bine sa iti arunci un ochi aici: http://elforum.info/viewtopic.php?f=41&t=57463 Nu de alta dar era chiar sub cele sticky tema si acolo chiar despre ce te intereseaza se vorbeste Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Cred ca o sa o ia rzna electric fenceul daca-l pui pe convertor. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Sa inteleg ca vrei sa pui 220v pe gardul caiilor? De ei mai ai nevoie cumva?In functie de raspuns iti indic unde poti citii informatii si intreba despre nelamuriri (desi nici tie nu-ti cade mana daca vei cauta pe forum!) Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 NU AM SPECIFICAT AMPRRAJUL SCHEMA POATE FI SI IN IMPULSURI DAR SA RETINA CAII IN STAUL Link spre comentariu
Marian Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Corectati-ma daca gresesc dar daca un cal da peste 220V la gard nu cred ca se va simti tocmai bine Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Ai nevoie de un electric fence la 10kV,in functie de lungimea lui energia lui. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Poate are cai cu dioda "anti prost"si rezista la scurt circuit are si o siguranta pe undeva,Sunt in comert niste aparate care se fol pt tarcul oilor cred ca functioneaza si in cazul cailor. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Va salut.imi puteti trimite o schema simpla ptr.ELECTRIC FENCE la 10KV. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Poate are cai cu dioda "anti prost"si rezista la scurt circuit are si o siguranta pe undeva,Sunt in comert niste aparate care se fol pt tarcul oilor cred ca functioneaza si in cazul cailor.Am ras o grama de faza asta Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 IMI PARE RAU CA TE-AM FACUT SA RAZI CU ATATA POFTA Virgil_19 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 IMI PARE RAU CA TE-AM FACUT SA RAZI CU ATATA POFTA Virgil_19 Vezi ca s-a mai discutat despre gardurile electrice. Este destul de problematica treab....daca nu respecti EXACT standardul, si vine vre-un prost, pune mana pe gard si ramne acolo....Cauta sa cumperi ma bine ceva industrial. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Pt un gard electric ,ai nevoie de asa ceva: http://www.almiracluj.ro/catalog/genera ... uri-111718 care energizeaza o sarma zincata (gardul propriu zis)de 1,5...2mm pusa pe izolatori; sarma trebuie marcata,din loc in loc, cu tablite de avertizare(asa cere legea pe la noi),iar daca se intampla un accident ... ai respectat masurile de siguranta impuse de lege si ledoresti numai bine celor din comisia de ancheta. Totusi,daca cauti,gasesti cateva pagini despre garduri electrice,realizarea unui generator de impulsuri nu e chiar asa simpla cum pare. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 VA MULTUMESC MULT . VIRGIL Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum