Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema simpla

virgil_19

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

5

• yo9hnf

2

• Marian

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Sa inteleg ca vrei sa pui 220v pe gardul caiilor? De ei mai ai nevoie cumva?In functie de raspuns iti indic unde poti citii informatii si intreba despre nelamuriri (desi nici tie nu-ti cade mana daca vei cauta pe forum!)

Link spre comentariu

Poate are cai cu dioda "anti prost"si rezista la scurt circuit are si o siguranta pe undeva,Sunt in comert niste aparate care se fol pt tarcul oilor cred ca functioneaza si in cazul cailor.

Link spre comentariu

Poate are cai cu dioda "anti prost"si rezista la scurt circuit are si o siguranta pe undeva,Sunt in comert niste aparate care se fol pt tarcul oilor cred ca functioneaza si in cazul cailor.

Am ras o grama de faza asta :ras:
Link spre comentariu

IMI PARE RAU CA TE-AM FACUT SA RAZI CU ATATA POFTA Virgil_19

Vezi ca s-a mai discutat despre gardurile electrice. Este destul de problematica treab....daca nu respecti EXACT standardul, si vine vre-un prost, pune mana pe gard si ramne acolo....Cauta sa cumperi ma bine ceva industrial.
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Pt un gard electric ,ai nevoie de asa ceva: http://www.almiracluj.ro/catalog/genera ... uri-111718 care energizeaza o sarma zincata (gardul propriu zis)de 1,5...2mm pusa pe izolatori; sarma trebuie marcata,din loc in loc, cu tablite de avertizare(asa cere legea pe la noi),iar daca se intampla un accident ... ai respectat masurile de siguranta impuse de lege si ledoresti numai bine celor din comisia de ancheta.

Totusi,daca cauti,gasesti cateva pagini despre garduri electrice,realizarea unui generator de impulsuri nu e chiar asa simpla cum pare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări