Vizitator sackyrof Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Am nevoie de un dispozitiv, schema..... pentru depistarea obiectelor mai mari de 1,5m atasez o schita.... trebuie sa fie precis ... de exemplu daca are 1,55 m sau 1,45m ar trebui sa ma "instiinteze"Va trebui sa functioneze la exterior Alimentarea dispozitivului : - cea mai simpla : baterie 12V, 9V , la priza, etcOrice gand, ideie, sclipire este bun venita :)multumesc anticipat ! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Concret,ce vrei sa masori? Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 O simpla bariera laser(un laser pointer+detector) http://circuitzoo.com/2010/07/29/electr ... it-diagram Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 trebuie sa fie precis ... de exemplu daca are 1,55 m sau 1,45mCat de precis, +/- 5cm? Link spre comentariu
Vizitator sackyrof Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 precizie +/- 1 cmvreau sa aflu " inaltimea autoturismelor care trec printr-o anumita zona Link spre comentariu
Vizitator sackyrof Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 se poate sa folosesc un breloc laser ? Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Evident ca ... da. Link spre comentariu
Vizitator danecdan Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 precizie +/- 1 cmvreau sa aflu " inaltimea autoturismelor care trec printr-o anumita zonatrebuie sa te ...dezamagesc putin, este facuta de o firma austriaca....calculeaza eficient si elegant traficul pe un segment de drum , facind o statistica pe ore, zile, luni si chiar ani....Este sistemul evoluat al "numaratorilor" Romani de l acrd, cu ...mese, scaune si si notite... Am gindit si eu un astfel de sistem care, teoretic ar trebui sa "numere', eletronic, fluxul de trafic...Tiruri, camioane, microbuze+SUV si autoturisme.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum