Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de o schema... pentru masurarea inaltimii

Vizitator sackyrof

Postări Recomandate

Vizitator sackyrof

Am nevoie de un dispozitiv, schema..... pentru depistarea obiectelor mai mari de 1,5m atasez o schita.... trebuie sa fie precis ... de exemplu daca are 1,55 m sau 1,45m ar trebui sa ma "instiinteze"Va trebui sa functioneze la exterior Alimentarea dispozitivului : - cea mai simpla : baterie 12V, 9V , la priza, etcOrice gand, ideie, sclipire este bun venita :)multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• Spitfire

1

• miron1947

1

• 11 luni mai târziu...
Vizitator danecdan

precizie +/- 1 cmvreau sa aflu " inaltimea autoturismelor care trec printr-o anumita zona

trebuie sa te ...dezamagesc putin, este facuta de o firma austriaca....calculeaza eficient si elegant traficul pe un segment de drum , facind o statistica pe ore, zile, luni si chiar ani....Este sistemul evoluat al "numaratorilor" Romani de l acrd, cu ...mese, scaune si si notite... Am gindit si eu un astfel de sistem care, teoretic ar trebui sa "numere', eletronic, fluxul de trafic...Tiruri, camioane, microbuze+SUV si autoturisme.... :tcare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări