Vizitator rumburak Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Exista pe piata acum o sumedenie de dispozitive (modulatoare FM) la care se poate atasa un stick,sau un card de memorie si la care se poate asculta in casti,fara a folosi un aparat de radio pentru receptie si amplificare audio.Eu as dori sa stiu daca se poate face cumva ca de la un stick,printr-un adaptor,sa pot scoate semnal audio fara sa folosesc acel modulator.Eventual o schema.Va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Si cine-ti alimenteaza stickul,presuponand ca ar merge?NU,NU MERGE. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Acel stick USB stie doar sa ofere informatii cu privire la fisierele de pe el, tu mai ai nevoie de ceva care sa comunice cu stick-ul, sa ii ceara informatiile si sa le transforme in sunete.Evident treaba e mult mai complexa decat pare la prima vedere. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Exista MP3 playere cu modulator FM inclus. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 "Eu as dori sa stiu daca se poate face cumva ca de la un stick,printr-un adaptor,sa pot scoate semnal audio fara sa folosesc acel modulator." Acel ADAPTOR este tocmai un modulator sau un MP3 sau un PC,laptop... Stickul nu este altceva decat o memorie,ATAT. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Cred ca domnul Spitfire s-a referit la faptul ca pe langa o iesire audio stereo (pe jack de 3.5 mm), respectivul mp3 player mai are si posibilitatea modularii in frecventa a semnalului audio stereo. Desigur ca exista asemenea aparate, insa la preturi si mai rezonabile (50-60 lei) exista mp3 playere numai cu iesire audio si cu telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum