Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator FM

Vizitator rumburak

Postări Recomandate

Vizitator rumburak

Exista pe piata acum o sumedenie de dispozitive (modulatoare FM) la care se poate atasa un stick,sau un card de memorie si la care se poate asculta in casti,fara a folosi un aparat de radio pentru receptie si amplificare audio.Eu as dori sa stiu daca se poate face cumva ca de la un stick,printr-un adaptor,sa pot scoate semnal audio fara sa folosesc acel modulator.Eventual o schema.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• Spitfire

1

• cristian_draghiescu

1

• godFather89

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acel stick USB stie doar sa ofere informatii cu privire la fisierele de pe el, tu mai ai nevoie de ceva care sa comunice cu stick-ul, sa ii ceara informatiile si sa le transforme in sunete.Evident treaba e mult mai complexa decat pare la prima vedere.

Link spre comentariu

"Eu as dori sa stiu daca se poate face cumva ca de la un stick,printr-un adaptor,sa pot scoate semnal audio fara sa folosesc acel modulator."

Acel ADAPTOR este tocmai un modulator sau un MP3 sau un PC,laptop...

Stickul nu este altceva decat o memorie,ATAT.

Link spre comentariu

Cred ca domnul Spitfire s-a referit la faptul ca pe langa o iesire audio stereo

(pe jack de 3.5 mm), respectivul mp3 player mai are si posibilitatea

modularii in frecventa a semnalului audio stereo. Desigur ca exista asemenea aparate,

insa la preturi si mai rezonabile (50-60 lei) exista mp3 playere numai cu iesire audio

si cu telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări