Mar Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Am si eu o problema mare si nu stiu cum sa o rezolv,vreau ca in C++Builder6 sa implementez functii de C,C++,cum sunt delay in C de dos Acest program are libraria dos.h dar nu cunoaste functia delay ,in rest cunoaste aproape toate functiile cum sunt:for,do,if,else etc. Si mai are o problema nu are o functie de transformare de la Hex la intreg sau daca are nu stiu eu cum sa fac.Poate cineva sa ma ajute si pe mine (daca stie). Multumesc pentru ajutor. bogdanm: se muta la "Diverse". Link spre comentariu
Cristiano Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 1. incearca sa folosesti functia "sleep". Dos.h nu mai contine aceleasi functii ca in Borland 3.1.2. "transformare" e gresit spus. "hex" reprezinta o forma de scriere, "intreg" reprezinta un tip de numar (care poate fi scris in HEX, zecimal, octal, binar, etc). Banuiesc ca ceea ce cauti este ori o functie de conversie string-integer ori o metoda de a afisa sub format hex (caz in care trebuie sa folosesti "%X" in loc de "%d" ori "%ld" in specificatorul de format).3. functiile cum sunt:for,do,if,else etc.Afirmatia de mai sus ma determina sa-ti recomand sa citesti niste carti de C/C++ (de exemplu, Kernigan&Ritchie pentru C si "Thinking in C++" de Bruce Eckel pentru C++). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum