Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Heeeeeeeelp cu C++Builder6

Mar

Postări Recomandate

Am si eu o problema mare si nu stiu cum sa o rezolv,vreau ca in C++Builder6 sa implementez functii de C,C++,cum sunt delay in C de dos

Acest program are libraria dos.h dar nu cunoaste functia delay ,in rest cunoaste aproape toate functiile cum sunt:for,do,if,else etc.

Si mai are o problema nu are o functie de transformare de la Hex la intreg sau daca are nu stiu eu cum sa fac.Poate cineva sa ma ajute si pe mine (daca stie).

Multumesc pentru ajutor.

bogdanm: se muta la "Diverse".

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristiano

1

• Mar

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1. incearca sa folosesti functia "sleep". Dos.h nu mai contine aceleasi functii ca in Borland 3.1.2. "transformare" e gresit spus. "hex" reprezinta o forma de scriere, "intreg" reprezinta un tip de numar (care poate fi scris in HEX, zecimal, octal, binar, etc). Banuiesc ca ceea ce cauti este ori o functie de conversie string-integer ori o metoda de a afisa sub format hex (caz in care trebuie sa folosesti "%X" in loc de "%d" ori "%ld" in specificatorul de format).3.

functiile cum sunt:for,do,if,else etc.

Afirmatia de mai sus ma determina sa-ti recomand sa citesti niste carti de C/C++ (de exemplu, Kernigan&Ritchie pentru C si "Thinking in C++" de Bruce Eckel pentru C++).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări