Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreau curent

Vizitator costicamacovei

Postări Recomandate

Vizitator costicamacovei

salva rog sa ma ajutati ca ceva detalii pentru construirea unei mici eolienede unde as putea procura un generator si c-am la ce pret as putea s-al achizitionezm-am gandit pentru inceput la un motoras de aeroterma de masina de 12 v pentru probe care pe urma sa trec la confectionarea eolienei, as mai vrea sa stiu daca inainte de bateria de acumulare inafara de puntea redresoare mai trebuie si ceva releemultumesc si scuzatima daca gresesc cred ca merita sa incerc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vfp_mihai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

dintrun motor de aeroterma nu stiu daca poti scoate ceva , trebuie modificat bobinajul , pe langa releee iti mai trebuie un regulator de tensiune care nu lasa bateria sa se supraincarce.ai un PM

Link spre comentariu
Vizitator Ciuperca

Pentru inceput cu orice motoras micut si cateva lampi de lanterna inseriate,paralele si/sau mixt iti ajunge.Asta ca sa vezi principiul de functionare.Mai incolo gasesti tu vreo cateva baterii micute care se pot reincarca la vreun amic.La fel le inseriezi sau le pui in paralel in functie de tensiunea pe care o permit si de intensitate sau mixt.Ca-i permis.Mai apoi te gandesti la protectii,la relee ca mai mult de 2 nu-ti trebuie.Iti cade linia principala de alimentare cade releul de c.a. si c.c.Exista relee de astea si/si.In rest fa-ti o schema normala de-abia cand te obisnuiesti cu ideea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări