Vizitator mihai_moga Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 ceea ce eu asi dori sa realizes este un subwoofere pentru apartamen (sa se auda in asa fel incat vecinii sa nu ma dea afara din bloc)spuneti-mi cu ce sa incep-boxa (de cat sa fie)-amplificatorva rog ajutati-ma Link spre comentariu
strombi Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 la boxa se spune difuzor in primul rand,poti lua un dif de vreo 100 200 de wats cu diametru peste 20 cm.Cutia o poti face din pal se calculeaza raprtul cutie dif,si un kit de amplificare mono la 100 200 wats.Pe scurt spus in cateva zeci de cuvine asta ar fi Link spre comentariu
Vizitator mihai_moga Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 ma intereseaza sa aiba si bass Link spre comentariu
Mindware Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Nu am mai ras asa de ceva vreme...Sfat sincer:Avand in vedere stralucirea, echivalenta a unei gauri negre, de care dati dovada in domeniu, va recomand cu caldura sa achizitionati asa ceva din comert, deja calculate, construite, testate si relativ garantate.Acum nu spun sa luati orice trompeta chinezeasca...Doar ceva multumitor.Numai bine! :bere:P.S. Motivul? Pai e mult mai complicat sa construiesti tu o incinta acustica, decat pare la prima vedere ....si ai sa dai mai multi bani pe o panarama care nu functioneaza.... Link spre comentariu
Marian Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 ceea ce eu asi dori sa realizes este un subwoofere pentru apartamen (sa se auda in asa fel incat vecinii sa nu ma dea afara din bloc)spuneti-mi cu ce sa incep-boxa (de cat sa fie)-amplificatorva rog ajutati-maIntai de toate ar trebui sa spui ce experienta ai in domeniul asta, eventual ce alte montaje ai mai realizat deoarece nu este tocmai simplu asa cum pare ceea ce doresti sa faci, construirea cu succes a unui amplif presupune un minim de cunostinte si experienta in electronica.Trebuie sa te gandesti bine cam la ce putere ai dori sa lucreze sistemul, apoi te decizi ce amplif si implicit difurile si incintele corespunzatoare. Corecteaza-ma daca gresesc dar eu tind sa cred ca experienta ta este sa zic asa, minima, asadar recomand ori un sistem gata realizat, dar asa cum @Mindware spune, nu orice chinezarie, ceva sa lucreze macar pe la vreo 50W reali, sau daca vrei neaparat sa faci tu asta atunci poti cumpara 2 kituri de amplif mono cu TDA7294, un traf potrivit in functie de sarcina amplifului sa fie intre 2x20 - 2x24Vca, o punte redresoare la vreo 15-20A, 2 condensatori de 10.000uF/50V cu care vei realiza sursa, si ca boxe recomandabil ar fi sa achizitionezi 2 incinte acustice gata realizate si finisate, constructia lor nu e deloc usoara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum