iuli09 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 care este diferenta dintre un releu electronic si unul mencanic ; trebuie sa cumpar un releu de 5V, minim 1A , dar neaparat sa fie un releu mecanic (asa mi s-a spus). Eu gasisem ceva de genul : http://www.virtual-electronic.ro/poze_p ... rodus=1373 care ar fi un releu mecanic cu specificatiile de mai sus? Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Un releu mecanic are in compunere un electromagnet(bobina pe un miez metalic,care la alimentare induce un camp magnetic in miez si care (miezul) atrage o clapeta,care , la randul ei actioneaza niste contacte).Releul electronic nu are piese mecanice in miscare ,ci doar componente electronice(rezistente,condensatori,tranzistori...)Sper ca am vorbit pe intelesul tau ! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Cel din link este mecanic. Link spre comentariu
iuli09 Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 da, am inteles explicatiile... multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum