Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Akai AM-U01 cu STK461

Vizitator costyslob

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am depanat de doua ori un astfel de amplificator....acelasi amplificator....de fiecare data se ducea un canal...de ce? Pai folosea topitul de vecin boxe in 4 ohmi...degeaba ii ziceam ca tot aia facea....la bautura nu mai conta. Totusi pentru o camera de apartament eu cred ca se merita mai ales daca il folosesti la un volum putin peste jumatate si binenteles niste difuri in 8 ohmi cat mai de calitate. Ramane sa te hotarasti tu. Practic trebuia sa te gandesti la cat de tare vrei sa asculti muzica, ce calitate si mai ales ce boxe ai....si apoi iti recomandam noi ceva pe masura cerintelor tale.Totusi trebuie sa ai grija cu el...asa cum a mai zis un coleg mai sus nu se mai gasesc asa usor STK-uri originali decat din recuperari.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator szilard8621

Buna ziua!AJUTATI! Am un ampificator cu integratul STK 461 cu un channel ars si cu condensatoare de 3300uf umflate amindoua.am vrut sa-l demontez si nu am reusit ca nu am putut scoate piciorele din placa si problema e ca condensatorii sunt la marimi compacte nu normale.intrebarea mea este daca schimb CI-ul cat o sa mai tina codensatorii umflati si de unde pot achizitiona condensatoare compacte! AJUTATI!!!

Link spre comentariu

In urma cu vreo 5 ani am montat STK465 cumparat dupa "Valea Teleormanului" :rade: intr-un AM-U01... De curiozitate, am dat telefon acum proprietarului respectivului amplificator si mi-a spus ca de atunci il foloseste (pe incinte de 8 ohmi) fara nici un fel de probleme. Deci... spor la treaba!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări