Vizitator dani1982ro Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Salutare,la casetofonul de la masina am doar 2 iesiri pt boxe si as vrea sa mai pun 2 boxe pe spate dar nu stiu care ar fi cea mai buna solutie...pot modifica pe placuta casetofonului sa-l fac sa scoata 4x? exista vreo schema de cablaj, separata, la care sa ai in 2x si sa scaoata 4x?poate imi dati cateva sfaturi. multumesc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Cel mai bine cred ca ai face daca desfaci casetofonul si ne zici ce final audio are.Daca pui boxele 2 cate 2 in paralel, poate merge foarte bine sau poti face scrum finalul. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Eu as face in felul urmator.As lua boxe de 8 ohmi si pe un canal as lega boxele din fata in paralel si pe un canal as lega boxele din spate tot in paralel.Cu 4 ohmi sigur merge orice aparat auto si in felul asta as avea reglaj fata-spate din balansul aparatului.Am legat la multi asa aparate care au doar doua iesiri. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Eu as face in felul urmator.As lua boxe de 8 ohmi si pe un canal as lega boxele din fata in paralel si pe un canal as lega boxele din spate tot in paralel.Cu 4 ohmi sigur merge orice aparat auto si in felul asta as avea reglaj fata-spate din balansul aparatului.Am legat la multi asa aparate care au doar doua iesiri.ai castigat la capitolul reglaje (nivel fata versus nivel spate) dar ai pierdut la stereofonie.idei si solutii sunt multe dar trebuie stiut modelul jucariei. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 ai castigat la capitolul reglaje (nivel fata versus nivel spate) dar ai pierdut la stereofonie.idei si solutii sunt multe dar trebuie stiut modelul jucariei.Corect dar cu un aparat facut pentru doua iesiri cam greu sa il faci sa mearga si stereo si reglaje fata -spate si stanga-dreapta . Procesorul nu face asta .Stiu ce vorbesc mi-au trecut prin mana cateva mii de aparate auto de tot felul. Link spre comentariu
Vizitator marian_ro Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Salut pe toata lumea! La 2 iesiri se pot lega mai multe dif., depinde de impedante si de legaturi. Pt. 4 dif. e foarte simplu: Se leaga cate 2 dif. de 2 ohmi in serie pe ramura din stanga, fata si spate si la fel pe ramura din dreapta, fata si spate. Sau tot la fel cate 2 dif. de 8 ohmi, la fel ca mai sus, dar legate in paralel. Numai ca dif. de 8 ohmi auto nu am vazut, nici radiocas-uri, sau radiocd-uri cu iesiri de 8 ohmi pe canal... ci de 2 ohmi, 4 ohmi si 2-4 ohmi. Oricum cu 4 dif. ai sa auzi mai pregnanta stereofonia, mai placuta si mai "spatiala"! Succes! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Probleme pot aparea daca impedanta totala a difuzoarelor e mai mica decat cea suportata de amplificatorDaca e mai mare,nu-i absolut nici o problema tehnica (doar puterea livrata e mai mica,ca tensiunea de alimentare e aceeasi) Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Gasesti un mp3 decent pana in 100 lei, si are 4 iesiri. Problema rezolvata. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Gasesti un mp3 decent pana in 100 lei, si are 4 iesiri. Problema rezolvata.Eu nu am gasit nimic in banii astia...doar carnati care-mi cereau pe un casetofon atat.Musiu care a initiat topicul cred ca si-a cumparat racheta ca vad ca nu mai da pe aici. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Salut pe toata lumea! La 2 iesiri se pot lega mai multe dif., depinde de impedante si de legaturi. Pt. 4 dif. e foarte simplu: Se leaga cate 2 dif. de 2 ohmi in serie pe ramura din stanga, fata si spate si la fel pe ramura din dreapta, fata si spate. Sau tot la fel cate 2 dif. de 8 ohmi, la fel ca mai sus, dar legate in paralel. Numai ca dif. de 8 ohmi auto nu am vazut, nici radiocas-uri, sau radiocd-uri cu iesiri de 8 ohmi pe canal... ci de 2 ohmi, 4 ohmi si 2-4 ohmi. Oricum cu 4 dif. ai sa auzi mai pregnanta stereofonia, mai placuta si mai "spatiala"! Succes!Problema este la legaturile facute asa ca nu ai control fata -spate ori asta este cel mai important in masina ,ai pe cineva in spate si nu vrei sa il bubui cum faci?nu prea ai cum decat reducand volumul general de aceea am zis eu ca legand un canal pe fata si altul pe spate e mai ok si nu se va auzi cu nimic mai rau ca si asa cum ai zis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum