Vizitator ad3 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 salutare, am un receiver 5.1 si vreau momental sal folosesc stereo(2X120W RMS 8ohm)(onkyo) si vreau sa-mi iau o pereche de boxe bugetu e de max 16mil ,niste sugesti va rog ca nu le am in domeniu (sunt "bass Lover")si din cate am auzit cu cat spl-u e mai mare cu atat basu se aude mai bine .ms Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Foloseste functia cautare, vezi topicul viewtopic.php?f=4&t=71157 Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 (sunt "bass Lover")si din cate am auzit cu cat spl-u e mai mare cu atat basu se aude mai bine .mspai e cam fix invers !!! Link spre comentariu
Vizitator ad3 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 v-am spus ca sunt incepator ,dar voi nu ma credeti Link spre comentariu
kappa_ii Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 defapt cum se aude basul nu are legatura cu spl - boxei sau difuzorului in cauza .are mai mult treaba cu tipul boxei - inchise , bass reflex , horn etc - de tipul difuzorului folosit - si raspunsul lui - cit poate si cat de bine poate reproduce fr joase .un difuzor cu cit este mai mare cu atit poate reproduce fr joase mai usor cu miscare mai mica a membranei pentru un spl dat .prin urmare un difuzor cu cit este mai mare cu atit poate avea distorsiuni mai mici si poate reproduce mai usor un spl dat .dar difuzoarele mari in general sunt greu de controlat - necesita cutii mari si nu se aud foarte bine la spl mic .iar cu cit este mai mare are spl mai mare - amplificatoarele in general au distorsiuni mari la puteri mici si in special cele in clasa AB la trecerea din clasa A in B - prin urmare daca doresti sa asculti si incet lucrurile se complica .daca vrei ceva ok in banii tai cauta boxe 2 cai cu difuzoare de 16-20cm maxim pe bas - second -pentru ca 1600 lei nu este o suma decenta pentru boxe cu mai multe cai la care sa ai si pretentii Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Aici s-a discutat pe acelasi subiect...viewtopic.php?f=4&t=79812 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum