Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator - nelamurire

Postări Recomandate

Buna ziua!Am achizitionat de curand un amplificator Universum Prologic Amplifier DPL-155. Are 2x40w si 1x50w.Este facut cu un STK 4167 MK2 dar nu gasesc nici un datasheet despre el ca nu se mai fabrica.Problema mea este urmatoarea : daca primeste semnal de la o combina muzicala, merg toate 3 iesirile. Daca il conectez la calculator sau de la calculator prin combina, iesirea de 50w nu mai functioneaza. Am zis ca poate nu-i calculatorul stereo dar daca pun casti merg ambele, deci cred ca merge stereo.Are cineva o solutie pentru problema mea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pai nu stiu ce detalii sa dau.Calculatorul meu functioneaza prin combina pe auxiliar.Daca pun amplificatorul pe iesirea de casti de la combina si pun un cd functioneaza toate 3 iesirile.Daca dau pe auxiliar a treia iesire nu mai functioneaza. acelasi lucru se intampla si daca il bag direct in mufa de la calculator. Placa de sunet de la calculator e on-board dar functioneaza stereo si combina si castile daca le pun la calculator. Are si driverele de la placa de baza instalate toate. O sa-mi iau o placa de sunet sa vad cu aia cum merge.

Link spre comentariu

Pai nu stiu ce detalii sa dau.Calculatorul meu functioneaza prin combina pe auxiliar.Daca pun amplificatorul pe iesirea de casti de la combina si pun un cd functioneaza toate 3 iesirile.Daca dau pe auxiliar a treia iesire nu mai functioneaza. acelasi lucru se intampla si daca il bag direct in mufa de la calculator. Placa de sunet de la calculator e on-board dar functioneaza stereo si combina si castile daca le pun la calculator. Are si driverele de la placa de baza instalate toate. O sa-mi iau o placa de sunet sa vad cu aia cum merge.

cred ca-i vorba de separarea dintre canale, adica ce reda boxa dein dreapta a combinei si nu reda cea din stanga. si invers. daca am dreptate, si iti merge cu cd audio original pe combina, incearca si fa un cd audio cu o melodie de pe pc pe care ai probat-o si sti ca nu-ti reda al 3-lea canal. pune apoi cd-ul in combina si n-ar mai trebui sa-ti mearga canalul de 50W.sper c-ai inteles ceva, sunt adormit...
Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări