Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neon Akasa AK-178

Vizitator AleCSaNNNdER

Postări Recomandate

Vizitator AleCSaNNNdER

Salut sunt nou pe forum si vreau sa va spun ca mi-am achizitionat un neon akasa ak 178 albastru sa il pun deasupra tastaturii , a mers cam 2 saptamani iar acum nu se mai aprinde tot , neonul a venit un un intrerupator , cu un invertor care are 2 iesiri pentru punerea a 2 neoane , problema sta in felulu urmator pe una din iesiri neonul nu se apinde tot, iar pe cealalta nu numai ca nu se apinde tot dar daca ating cu mana neonul la capatul care nu este apins se apinde iar dupa ce iau mana de pe el se stinge la loc :cry: Ma puteti ajuta pls ! :cry:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Leaga un fir subtire de CuEm de exemplu dintr-o bobina oarecare la una din bornele tubului(prin incercari) si firul lipeste-l de-a lungul tubului pe sticla cu cateva picaturi de superglue.Vei vedea ca se aprinde mai repede!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator DragosG

salut , verifica si tu condensatorii aia ceramici de langa mufele neoanelor sunt condensatori de balast sunt de ordinul nanofaraazilor la 2 kv vezi ce valoare au si inlocuieste i , akasa mi auu facut si mie probleme !atentie ccfl urile lucreaza cu tensiuni ridicate cam 2kv :da

Link spre comentariu

CCFLurile lucreaza pe la 700V. Pt aprindere,e posibil sa primeasca un impuls de tensiune mai mare.Cred ca s-a defectat invertorul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări