aTaelectronics Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Am o mare dilemă. Vreau să construiesc o incintă VTP sau un horn.Problema este că vreau să construiesc de fapt un subwoofer cu dif de 30cm. Am consultat ofertele de la selenium şi p Audio şi acum vine întrebarea - Care difuzor o să fie mai convenabil pt incintă Selenium WPU1208 sau P-Audio C-12 300MB? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 inclin catre wpu1208 pentru un VTP sau horn, este mai indicatde asemenea, mai avem si niste coaxiale superbe de la selenium la oferta.(includ si filtrele) :supz: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Ce gen de muzica asculti?Intreb din cauza ca am inteles ( din ce am citit ) ca incintele vtp nu prea se aud bine pe muzica house, in general comerciala;daca am inteles rau va rog corectati-ma.Daca asculti ceea ce am enumerat mai sus cred ca o incinta bassreflex sau un bandpass te poate multumi.Succes Link spre comentariu
felixx Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Ideal ar fi sa-ti faci doua hornuri sau doua VTP impreuna cu un SW.Poti folosi un BR sau BP de ordinul 4(Bass-reflex sau Band pass).Si mai bine ar fi sa folosesti pentru SW un amplificator de vreo 400 W sau mai mult pentru o incinta de tip inchisa.Nu cred ca un VTP se aude "slab" pe muzica house sau tehno.Impresia asta o ai doar "crezind"ca daca faci acordajul la 50-60 hz nu prea o sa scoti mare lucru din ea.In realitate la un VTP sau un horn,dupa cite stiu eu, acordul si reglajele iti ia ceva timp(ore,zile) dar rezultatul este net superior oricarei incinte de tip BR.La un horn ai sa scoti un "pic" mai mult de frecventa joasa si un"pic" mai mult SPL.Oricum tu hotarasti,stii tu,in functie de buget,.....amplificatoare ......si....."nevasta" si.....alea alea. Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Ascult mai mult muzică instrumentală, jazz, dar câteodată, când mă apucă, ascult şi muzică electronică. Ceea ce priveşte puterea, folosesc o staţie de vreo 2*100 waţi, conectabil şi în punte (cu tda7293 paralel + punte)De aia m-am decis să fac această combinaţie, fiindcă m-am săturat de "farfuriile" chinezeşti şi vreau să cumper unul din aceste difuri, costă cât costă, vând şi patul din casă dar tot o să cumpăr...precizez încă o dată că-mi va trebui doar cu rol de subwoofer, aşa, că peste 200 Hz nu prea mă interesează ce se întâmplă....tot va fi tăiat.ceea ce priveşte construcţia, ceva dimensiuni unde aş putea găsi? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 daca doresti doar subwoofer, fa asta: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=41 suna beton si pretul este imbatabil :supz: daca esti chiar dement, fa o pereche :snakeman: Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 15, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 mersi pt. sugestii Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 Subwoofer-ul acela suna intr-adevar monstruos. :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum