i0nutzb Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 data viitoare să scanezi din safe mode :drac: iar [ntz_firefox] este de bază :naughty: Link spre comentariu
dalu Postat Ianuarie 11, 2006 Partajează Postat Ianuarie 11, 2006 Am facut un test interesant zic eu, in felul urmator: Am navigat pe net circa o saptamana pe site-uri care mai de care mai diverse , fara sa sterg aplicatiile spyware , iar apoi am scanat in prima instanta C-ul , cu Microsoft AntiSpyware-nu mi-o gasit nimic, apoi cu Ad-Aware SE Personal, asta mi-o gasit un numar semnificativ de aplicatii care nu-si aveau rostul in sistemul de operare. Dupa ce-am sters tot ce-o gasit softul celor de la Lavasoft, am mai facut inca o scanare cu Spy Sweeper si surpriza , mi-a mai gasit 9 aplicatii care bine mersi isi faceau treaba lor obscura in calculatorul meu. De aici cred ca se pot trage niste concluzii. In concluzie eu am devenit simpatizant al softului: Spy Sweeper. :supz: :supz: :drinkers: :partyman:PS. toate cele trei softuri au update la zi (ca sa fac un pleonasm) :smt003 :weedman: :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum