andrei florin Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 am o rugaminte. cine imi repara acest aparat . e dereglat din cama. am incercat eu sa-l reglez dar pe tensiune alternativa parca nu ar functiona partea de redresare, acul se trage in stanga. avea arse niste rezistente bobinate deoarece era dereglat si cand am bagat in priza pt proba a iesit fum din ele, din cauza ca nu era reglat cursorul cred. le-am schimbat dar mai trebuiesc doua de 30ohmi si de 240ohmi. mai am un aparat pt piese. vreau sa functioneze pe tensiuni alternativ si continuu , dar sa indice bine. piesele sunt bune le-am verificat. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Spui ca ai 2 aparate,implicit si piesele,schema ti-am transmis...Spor la treaba. Link spre comentariu
andrei florin Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 am schema dar nustiu la cursor cum sa-l pun nu are nici un semn. ma enerveaza prefer sa-l dau la cineva care se pricepe sa-l faca bine. Link spre comentariu
andrei florin Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 eu am reglat cama dupa scala de jos dar nu functioneaza. pe tensiune se trage acul in stanga parca nu ar avea redresare. k2 si k3 sunt actionate de cama si am dat pe 1kv 500v,250v la fel. nu stiti un meserias, un numar de telefon. ms Link spre comentariu
andrei florin Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 am gasit pe cineva care sa-l repare.ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum