Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere Dificila (Sony sau Pioneer ?)

Luca

Postări Recomandate

sunt nehotarat care din cele 2 amplificatoare sa aleg.

pioneer a-449....2x100 w 4 ohmi sau 2 x 70 w 8 Ohmi. 5 hz ~ 100 Khz

sony ta-f420......2x110 w 4 ohmi sau 2 x 90 w 8 Ohmi. 20 Hz ~ 20 Khz

(imformatile de mai sus sunt loate dupa cartile service originale nu dupa net, deci nu sunt false)

ambele la acelasi pret, made in japan , finali tranzistori , 2 x 10.000 Uf filtraj

ambele exact aceleas functi (iesire a + b , direct , rec selector, loudnes , subsonic , mute)

voi ce ati alege si de ce ???

Poze:

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

1

• emilberculescu

1

• bogdanas93

1

• Luca

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bai nene , inteleg ca esti nou pe aici , dar la sectiunea asta se fac amplificatoare , tu descurca-te la sectiunea de consultanta de pe acest forum.....................si mai poti gasi ceva , ceva cu gugal , prietenul lui vanghelie !Roaga un moderator sa mute subiectul tau unde trebuie , iar pe viitor fii mai atent , ca de aia fac colegii misto de tine !

Link spre comentariu
Vizitator yAliny

Eu aş merge pe pioneer . Pioneer este o firmă mai veche decât Sony şi din câte văd se ocupă numai de sunet . Deci au avut timp să se perfecţioneze mai mult decât alţii . Eu aşa gândesc , sper să am dreptate .

Link spre comentariu
wally_gatter

daca spui tu ca Pioneer e "cashul" atunci ala sa-l iei.. e o chestie pura de brand aici... ar trebui dezbatuta istoria ambelor firme si pe urma facuta alegerea corecta ,in functie de brand nu de constructia propriu zisa :rade: :rade: :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări