Luca Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 sunt nehotarat care din cele 2 amplificatoare sa aleg. pioneer a-449....2x100 w 4 ohmi sau 2 x 70 w 8 Ohmi. 5 hz ~ 100 Khz sony ta-f420......2x110 w 4 ohmi sau 2 x 90 w 8 Ohmi. 20 Hz ~ 20 Khz (imformatile de mai sus sunt loate dupa cartile service originale nu dupa net, deci nu sunt false) ambele la acelasi pret, made in japan , finali tranzistori , 2 x 10.000 Uf filtraj ambele exact aceleas functi (iesire a + b , direct , rec selector, loudnes , subsonic , mute) voi ce ati alege si de ce ??? Poze: Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Bai nene , inteleg ca esti nou pe aici , dar la sectiunea asta se fac amplificatoare , tu descurca-te la sectiunea de consultanta de pe acest forum.....................si mai poti gasi ceva , ceva cu gugal , prietenul lui vanghelie !Roaga un moderator sa mute subiectul tau unde trebuie , iar pe viitor fii mai atent , ca de aia fac colegii misto de tine ! Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 bazat pe cele 2 poze, as alege sony, arata mai frumos. Link spre comentariu
Vizitator yAliny Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Eu aş merge pe pioneer . Pioneer este o firmă mai veche decât Sony şi din câte văd se ocupă numai de sunet . Deci au avut timp să se perfecţioneze mai mult decât alţii . Eu aşa gândesc , sper să am dreptate . Link spre comentariu
emilberculescu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Si eu as merge tot pe Pioneer !Se "descurca" mult mai bine la frecventele joase decat Sony. ( Asta doar daca nu vrei o alegere pur estetica ) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 daca spui tu ca Pioneer e "cashul" atunci ala sa-l iei.. e o chestie pura de brand aici... ar trebui dezbatuta istoria ambelor firme si pe urma facuta alegerea corecta ,in functie de brand nu de constructia propriu zisa Link spre comentariu
Postări Recomandate