Vizitator tintareco Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 unde asi putea gasi o schema,un kit,un montaj gata facut sau de cumparat,pentru scriere eprom tv si masini de spalat.La masinile de spalat ma intereseaza mai ales pentru model Indesit; bineinteles ma intereseaza si modul de functionare sau exploatare....Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 La o firma de piese ... au ceva programatoare uitati-va pe site la ei.Dar depinde cel mai mult de ce memorii vreti sa programati. Link spre comentariu
erwinache Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Salut,vezi daca te ajuta link-ul asta http://www.lancos.com/prog.html Link spre comentariu
tanase Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 am si eu o intrebare in legatura cu scrierea memoriilor,am vazut ca la o firma de piese au mai multe modele de programatoare ,care ar fi mai potrivit pentru citirea memoriilor de caas auto(decodat)si cele de tv(exemplu arctic sau eurocolor)si inca ceva ,ce inseamna mai exact dump? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 continutul unei memorii....dump Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Cel mai complet de la o firma de piese mi se pare Chipprog48,dar sunt convins ca nici ala nu acopera tot in domeniul decodarilor auto(aici e problema cu interfetele nu la TVuri) Dumpul cum zice coleguyl este fisierul rezultat in urma citirii memoriei. Link spre comentariu
tanase Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 multumesc pentru ,,luminare,,dar de pic01s ce parere aveti? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Merge pebtru anumite memorii.In decodare nu faceti mare ,,branza,,cu ea. Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Atentie mare inante de a cumpara ca nu tot ce vinde o firma de piese face ce scrie in prospect( adica citeste dar nu scrie toate cipurile scrise in prospecte).Adica sigur AD-MEM01 cit si Willem-ul.Poate altii au mai testat si altele. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Eu am avut admem01,adpic01,precum , willem 01 si willem4pro.Am fost profund dezamagit de toate.Admem,adpic si willem 01 le-am dat gratis unor colegi iar willem4pro l-am vandut la o saptamana dupa ce l-am cumparat la jumatate de pret numai sa scap de el.Daca vrei sa faci treaba buna nu te complici cu asa ceva.Am mai avut TOP2004 si TOP2005 (e plin netul de ele) astea mai merg macar isi fac treaba dar au fost asa intermediare pana am putut sa imi iau ce am acum Beeprog.Asta e programator adevarat.Dar nici asta nu acopera 100% tot asa ca mai am si UPA-USB si motorola si interfata pentru TMS370 si 470. Link spre comentariu
tanase Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 pina la urma m-ati bagat in ceata .Eu sunt mai incepator in asa ceva(scriere,citire memorii)deci ceva mai pentru nivelul meu.Credeti ca AD-MEM01 e ceva cu care m-as putea descurca? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Am spus de la inceput depinde ce memorii vrei sa citesti.Daca ne dai ceva exemple de memorii putem spune mai multe.Sau exemple de aparate auto care vrei sa le decodezi. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 viewtopic.php?f=36&t=2390 - In postarile voastre NU scrieti nume de firme si nici trimiteri spre firme, indiferent de domeniul de activitate ! - NU faceti reclama in posturile voastre. Nu toleram sub nici o forma reclama repetata a produselor comerciale sau a serviciilor fara acordul scris a unuia dintre administratorii saitului. Pe viitor NU imi mai pierd timpul editind postarile celor care afiseaza nume de firme sau posteaza un cirnat cu citarea citarii raspunsului anterior... Postarile neconforme vor fi sterse! Link spre comentariu
tanase Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 de ex o memorie te tv arctic care a fost schimbata de cineva si a pus altceva (probabil alt dump),sau pt cas sau cd de logan si nu numai atat... Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Pentru o memorie de TV arctic care este un 24C08 sau un 24C16 merge ADmem01.Pentru logan care are 24C32 sau 24C64 iarasi merge.Dar pentru altele depinde si nu de aparat ci de memoria existenta in el(sau la unele trebuie citit procesorul)Am spus problema este mai mare la aparatele auto.La TVuri uzuale nu(daca nu ne referim la dumpul din Flash la LCD sau alte cele) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum