andea_lucan_92 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 am instalat windows xp pe laptopul meu hp 620 t3000,am facut partitia c de 20 gb si acum mai am doar 6 gb liberi...m-am uitat la fisiere si windows ocupa 3.44gb,program files ocupa 5 gb,sinca cv fisiere ocupa mai putin de un gb...unde e restul de spatiu? ce sa fac?pot sa instalez windows 7? o sa mearga mai bine? Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Verifica daca ai un folder WINDOWS.OLD in c: ? Link spre comentariu
andea_lucan_92 Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 nu este folderul ala Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 de unde ai informatia cu 6GB free , din My Computer ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Buna seara ! Uitati-va si dvs in partitia c,pentru ca acolo exista o fila pagefile.sys,care aceasta fila ocupa cel putin 1 giga sau daca nu 3-4 giga,dar surpriza aceasta fila este ascunsa trebuie ca sa-i dati sa se vada fisierele acunse.Asteptam ca sa ne spuneti si noua ce dimensiune are aceasta fila !Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum