Vizitator jorje29 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 salut....as dori sa fac 2 subwoofere pe 15" si nu stiu ce difuzoare sa aleg din aceste 2 modele(blue tech ew-1505 sau hp-15w)....va rog frumos sa imi spuneti si mie care difuzor este mai bun, care se presteaza mai bine pentru subwoofer, care rezista mai mult la forjeala si ce incinta s-ar potrivi....va multumesc Link spre comentariu
tatae666 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 daca ai um amplif de 250-300w alege hp15w care sete mai bun decat ew-1505 care este un difuzor pt sateliti daca ai un aplif peste 400w poti alege LW-1503 o zi buna Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 salz!am nevoie de ompik de ajutor:D..am niste boxe technics sb-cs9..si as vrea sa fac un subwoffer din ele,sa iau difuzoarele alea mari si sa le fac o incinta...ar putea iesi ceva:-S? pls help Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 salz!am nevoie de ompik de ajutor:D..am niste boxe technics sb-cs9..si as vrea sa fac un subwoffer din ele,sa iau difuzoarele alea mari si sa le fac o incinta...ar putea iesi ceva:-S? pls helpTu vrei sa distrugi aceste boxe, ca sa faci subwoofer din difuzoarele de bass? Nu inteleg, sunt carbonizate sau sparte cutiile, arse toate inaltele si mediile, sunt vopsite roz, sunt distruse de ploaie, care-i motivul pentru care ai vrea sa le distrugi??? In afara de a face un minunat subwoofer... Link spre comentariu
Vizitator beny_95_sv Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Dintre cele 2 difuzoare as aleage lw1503:))...ew1505 are medii mai mult si bass mai putin iar lw1503 invers...o incinta de 120-130 l ar fi suficient pentru lw1503...Cu incinta te pot ajuta eu daca te intereseaza...Si in legatura cu frumusetile alea de boxe nu merita nici pe departe sa faci subwoofer...lasa-le asa cum le-o facut mamica lor!;)) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 cumpara-ti un difuzor de autonici unul din difuzoarele PRO nu o sa-ti ofere ceea ce cauti , cel putin nu in gama de pret a lui HP-15W Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Da..acelea sunt boxele..si da cutia de la una o avut un mic accident si nu prea mai suna cum suna candva...si inaltele sor dus odata cu cutia dp una din boxe,deci ar putea iesi ceva?:Dthx Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 ce accinent au avut, chiar nu se poate remedia altii aspira dupa asa ceva si tu vrei sa le faci tandari Link spre comentariu
Vizitator paulhd Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 poi ele arata cam asa..au suferit ompik in timpu transportului... am 3 boxe dar una din ele e cum am spus mai sus..cutia varza si nu mai suna cum trb... dar acestea din img merg cum trb http://www.2shared.com/photo/9RxeQ1EA/Imagine0424.html http://www.2shared.com/photo/ReplHJa4/Imagine0423.html ..din cauza aceasta vreau sa fac sobwoffer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum