Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer

Vizitator jorje29

Postări Recomandate

Vizitator jorje29

salut....as dori sa fac 2 subwoofere pe 15" si nu stiu ce difuzoare sa aleg din aceste 2 modele(blue tech ew-1505 sau hp-15w)....va rog frumos sa imi spuneti si mie care difuzor este mai bun, care se presteaza mai bine pentru subwoofer, care rezista mai mult la forjeala si ce incinta s-ar potrivi....va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• tatae666

1

• sonic11

1

Top autori în acest subiect

Vizitator paulhd

salz!am nevoie de ompik de ajutor:D..am niste boxe technics sb-cs9..si as vrea sa fac un subwoffer din ele,sa iau difuzoarele alea mari si sa le fac o incinta...ar putea iesi ceva:-S? pls help

Link spre comentariu

salz!am nevoie de ompik de ajutor:D..am niste boxe technics sb-cs9..si as vrea sa fac un subwoffer din ele,sa iau difuzoarele alea mari si sa le fac o incinta...ar putea iesi ceva:-S? pls help

Tu vrei sa distrugi aceste boxe,

Posted Image

ca sa faci subwoofer din difuzoarele de bass?

:91

Nu inteleg, sunt carbonizate sau sparte cutiile, arse toate inaltele si mediile, sunt vopsite roz, sunt distruse de ploaie, care-i motivul pentru care ai vrea sa le distrugi??? In afara de a face un minunat subwoofer... :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator beny_95_sv

Dintre cele 2 difuzoare as aleage lw1503:))...ew1505 are medii mai mult si bass mai putin iar lw1503 invers...o incinta de 120-130 l ar fi suficient pentru lw1503...Cu incinta te pot ajuta eu daca te intereseaza...Si in legatura cu frumusetile alea de boxe nu merita nici pe departe sa faci subwoofer...lasa-le asa cum le-o facut mamica lor!;))

Link spre comentariu
Vizitator paulhd

Da..acelea sunt boxele..si da cutia de la una o avut un mic accident si nu prea mai suna cum suna candva...si inaltele sor dus odata cu cutia dp una din boxe,deci ar putea iesi ceva?:Dthx

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări