Vizitator bilutza Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Am un filtru de medie si inalta pe 2 cai,8 ohmi si putere 100W As dori sa stiu daca il pot face de bass si cum . Nu as mai vrea sa dau bani pe un alt filtru de bass.Filtrul va fi pentru un subwoofer de 85W pe 8 ohmi. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Dupa cum arata, este un filtru cu doua cai - joase si inalte...In stinga aplici semnal la INPUT + si - iar in dreapta legi difuzorul de joase intre - si W+. Daca ai si difuzor de inalte, il legi intre - si T+. Link spre comentariu
Vizitator bilutza Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 si asta imi va da bass?ca eu la asta vreau sal folosesc..desi filtrul nu este pentru bass Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 si asta imi va da bass?Daca legi asa cum ti-am spus. Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 sa ne intelegem, acela nu este pentru subwooferdeci nu vei obtine ceea ce vrei tu..(doar bas) Link spre comentariu
Vizitator bilutza Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 poi tocmai aia este.Eu i-am dat unui prieten un filtru de bass si a zis ca il poate face un electrician de inalte modificand nush ce la el.Si asta vreau si eu sa stiu daca il pot modifica. Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 modifici inductanta bobinei si capacitatea condensatorului in fucntie de frecventa dorita si difuzoru care il ai mai bine apeleaza la cineva sa iti faca unul fiindca te depaseste mult subiectu Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 filtrul ala e o prostie.Are sarma de 0.6 sau max 0.7mm pe bobine si un miez de ferita de vreo 7-8mm diametru.Suna penal rau de tot. Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 cred ca vrei sa zici penibil..penal inseamna cu totul altceva..intradevar cu acest filtru nu poate face mare lucru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum