ionu7z1992 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 acum am verificat si eu...si chiar nu sunt...cel mai bine iei legatura cu sorteh si ii ceri ceva sfaturi...noroc... Link spre comentariu
sebi Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 buna dimineata,r15 cred ca are valoarea de 10 ohmi din cate vad eu si cred ca are valoarea echivalenta cu r16,daca gresesc va rog sa ma corectati. Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 uita-te in foaia care vine cu kit-ul si vezi exact ce valoare are rezistenta...daca e afumata schimb-o cu una la fel...nu se arata si valoarea componentelor asa ca............ Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 R15, 16 = 100R/0,6Wam masurato si am vazut ca area aceasi valoare cu r16=100 alte probe fac maine...adica luni dimineata Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Am rezolvat toate problemele kit-ul functioneaza perfect,destul de puternic. Daca se poate sa recomnadati si un corector de ton mi-ati fi de mare ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum