Vizitator cata_2_qt Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 salutare tuturor,de curand am achizitionat una bucata kit diy 120,problema ar fi ca nu reusesc sa-l pun in functiune.dupa ce l-am alimentat la 43 v dupa redresare semnal de intrare si conectare la o boxa se aude incet atat cat are puterea de pe semnalul de intrare.la un moment dat in timp ce cresc volumul din placa de sunet se aude tot incet si la un momentdat pt o fractiune de secunda volumul creste brusc dar cu multe pocnituri pe fundal si scade instantaneu la volumul de intrara. o sa adaug si poze ca sa vedeti despre ce e vb.momentan trebuie repus iara in functiune ,deoarece am schimbat puntea redresoare cu una nou nouta :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 dupa ce l-am alimentat la 43 v Alimentare simetrica sau asimetrica? Cite borne de iesire are sursa? Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Sursa are 3 fire parca 32 0 32 si eu am pus 2 dintre ele mai exact mijlocul care este negru si dreapta care este rosu(stanga la fel ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Pune poza(e) sa vedem ce ai facut acolo, cred ca l-ai alimentat doar pe 1 ramura... Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Pune poza(e) sa vedem ce ai facut acolo, cred ca l-ai alimentat doar pe 1 ramura...Cred ca exact aia am si facut lamureste-ma si pe mine ce si cum ... Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Cele doua poze cred ca ele vorbesc despre greseala facuta. De la transformator am tras doar 2 fire la puntea redresoare,de acolo la condensator si cum se vede in poza dupa condensator la bornele de alimentare a amplificatorului + si - . Cam asta e greseala si nepriceperea mea de a pune in functiune un kit realizat impecabil. In rest sunt responsabil de greseala facuta si de eventualele defecte pe care se pote sa le fi provocat. Link spre comentariu
piglett Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Sursa are 3 fire parca 32 0 32 si eu am pus 2 dintre ele mai exact mijlocul care este negru si dreapta care este rosu(stanga la fel )am impresia ca si puntea ai legat-o prost. mi se pare?! ori ala e condensator de la masina de spalat?!ti-am desenat ce aveai nevoie. spor la munca! Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 puntea e legata bine asa are ea dispusi conectorii ei,condensatorul este din fostul amplificator onkyo care sa stricat unul de 10.000 de micro mai am cativa dar am probat doar unul.Ce puteti sa imi ziceti de tensiunea de la traf si pozele de mai sus cu firele legate pe amplificator este corect unde am legat - si + la difuzor din schema postata de tine pe GND ala ar trebuii sa am si firul negru de la traf.Corect ?? in rest multumiri daca mai are cineva de adaugat ceva astept orice informatie pe care o sa o folosesc in viitor Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 ce ai facut tu acolo e alimentare simpla, tie iti trebuie alimentare simetrica, asa cum ti-a desenat colegul mai sus cu 2 condensatori. trebuie sa folosesti si priza mediana a transformatorului. Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 ce ai facut tu acolo e alimentare simpla, tie iti trebuie alimentare simetrica, asa cum ti-a desenat colegul mai sus cu 2 condensatori. trebuie sa folosesti si priza mediana a transformatorului. o sa fac cum mi-a desenat colegul mai sus inca o intrebare,priza mediana de la transformator care se leaga la masa(GND) trebuie sa treaca obligatoriu printre cei 2 condensatori ??? Link spre comentariu
Putz Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Da.....inseriezi condensatorii + cu - si acolo unde-s inseriati treci si GND.Sa pui condensatori identici Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 In speranta ca nu a iesit fum...Tensiunile se masoara fata de masa(GND).De la +44 pana la -44 trebuie sa masori appx. 88Vcc.Din capitolul din greseli se invata rezulta urmatoarele alimentarea am realizato binisor pt un lucru facut la repezeala,si cum daca faci ceva la repezeala mereu iese o buba avem urmatorul lucru "grav" in neatentie am inversat + cu - pe amplificator si a rezultar arderea sigurantei din partea stanga si la o privire mai atenta si rezistenta r15 ,cred ca mai o fi ceva dar pana nu verifici nu ai de unde sa sti , gnd era conectat bine macar ). In continuare o sa imi dau pumni in cap dar speranta moare ultima asa ca mai incerc;) multumiri la toata lumea Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 nu stiu daca e ceva ars am masurat rezistenta 15 si imi arata o valoare de 100. siguranta am refacuto acum cand il alimentez nu se intampla absolut nimic nu canta nu brum nimic.sugestii ??? Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 uita-te in foaia care vine cu kit-ul si vezi exact ce valoare are rezistenta...daca e afumata schimb-o cu una la fel... Link spre comentariu
Vizitator cata_2_qt Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 uita-te in foaia care vine cu kit-ul si vezi exact ce valoare are rezistenta...daca e afumata schimb-o cu una la fel... eeee daca in schema ar fi trecute si valorile ar fi ceva dar nu sunt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum