Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut radiatoare care sa arate a statie auto...

Swat Cat

Postări Recomandate

Caut radiatoare care sa arate a statie auto... adica carcasa e chiar radiatorul....si nu stiu de unde sa fac rost.... sau macar un profil care sa arate cat jumate din Statie .....vreo idee... ceva care sa ma ajute?ma gandeam sa il torn undeva dar... :P....e prea complicat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

2

• luc

2

• Mircea Bartic

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

am catat asa ceva de am inebunit ,nu gasesti in tara asa ceva.erau niste firme care faceau la comanda dar pretul :rock: era cat juma de statie. foloseste si tu alt gen de carcasa sau folosesti peretii laterali din radiatoare lungi si inguste si apoi montezi capacele peste ele.

Link spre comentariu

cauta imprimante vechi cu ace si demonteaza-le gasesti acolo profilele care le cauti sub tamburcauta imprimante cat mai vechimai gasesti si trafuri toroidale si cond de filtraj meseriasi prin eleeu am gasit traf de 500W in una si condensatori pana la 120000 micro pe 80 de voltiera cat un borcan :smt003

Link spre comentariu

sau alta solutie e sa cauti prin piata statii auto defecte, arse si folosesti doar carcasaalta posibilitate e s-a cauti pe la atelierele care repara cass-uri, statii etc. sigur au pe undeva ramasa o carcasa care nu o foloseste nimenieu asa am facut rost de o carcasa pionier :finga:

Link spre comentariu

Salut!Poate poti folosi radiatoarul care se gaseste de vanzare la Conex si are codul 12897 (seamana cat de cat a statie auto).Ei spn ca pot livra si alte dimensiuni decat ce au in oferta.P.S.Sper ca nu am facut reclama.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări