Vizitator alex_spataru80 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Am nevoie de un tweeter care sa coboare bine in frecventa. Urmeaza a fi montat pe un crossover la 2800hz ..18db/octava. Deci am nevoie ceva sa coboare undeva pe la minim 2500hz..chiar mai jos. Ce tweeter sa folosesc?PS: il folosesc intr o incinta pe 2 cai de putere in jur de 300W , tweeterul il vreau cu tottul..nu doar driverul..sau...Ceva de la P.audio sau Selenium ar fi bun? Astept sugestii. Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Despre ce aplicatie este vorba? de casa sau sonorizari ? Mai pe scurt spune ce woofer au boxeleAvand in vedere puterea destul de mare si frecventa de taiere relativ joasa cel mai bine ar fi sa iei un driver+horn.Spune si de cati bani esti dispus sa investesti.In privinta firmelor Paudio si Selenium eu cred ca te-ai orientat bine, ambele au produse profesionale la preturi ceva mai accesibile fata de alte firme. Cauta pe google ca sunt magazine online in Romania care vand produse de la firmele astea. Link spre comentariu
Vizitator alex_spataru80 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Asa ceva s ar potrivi : http://www.discopro.ro/?p=productsMore& ... Name=dt150 ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 SalutPentru a-ti putea recomanda un tweeter sau un driver potrivit trebuie sa stiu ce woofer va fi in boxa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum