yo9hnf Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Are cineva documentatia acestui dip-metru? Sau...stie cineva cum se foloseste? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Am reusit sa "emit" cu el -e 10.7MHz si ceva prin CB langa antena unei statii....dar teoretic are si absorbite.... Link spre comentariu
vio2007 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 vezi aici:http://www.rw6ase-dok1.narod.ru/arhiv/gir1instr.djvu Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Multam de documentatie (am intrat si eu in posesia unuia).Stie cineva suficienta rusa ca sa ne povesteasca, pe scurt, cum se foloseste? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Incercati sa puneti o bobina care sa acopere 10,7MHz, si puneti grid-dip-metrul langa antena unui radio FM 88-108MHz (are IF de 10.7MHz) ; in radio ar trebui sa se auda sunetul generat de grid-dip-metru. Eu asa l-am "probat" pe al meu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Daca te uiti pe eticheta de pe capac, pe coloana din mijloc ai diviziunile de pe vernier. Apoi, pe capul de tabel, ai numarul bobinei (de la 1 la 7). Scrie pe bobina. A 8-a nu stiu pentru ce este, cred ca sa-ti poti face vreo gama pe care nu o ai. Am verificat cu un radio bobina nr. 3, si e cam pe acolo , adica 1,34MHz, valoarea din tabelul din stanga. Mai sap.L.E.Am mai sapat. Cele doua tabele sunt frecventele pentru 2 functii (sau regimuri de functionare). Pe cel din dreapta, scrie "regim generator". La mine se potriveste cel din stanga.Pe prima coloana a fiecarui tabel sunt trecutr niste frecvente (probabil uzuale, vad 465kHz - media frecventa pe AM, 6,5 MHz, pentru receptoare TV, si or fi si celelalte utile pe undeva). Acestea se ontin cu bobina nr. (urmatoarea coloana) si la gradatia nr. (cea de a treia coloana). De ex, 465 kHz ar trebui sa-i ai cu bobina nr. 1, la gradatia 50. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum