Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WELLER

Vizitator Io_nutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

• cristimm

1

• luc

1

Top autori în acest subiect

stai linistit nu arunca banii in vant,cupara un letcon ieftin la 38mii la care pui un varf de cupru si nu ai taina,reglezi temperatura in functie de cat introduci varful in interior.eu am avut cateva letcone chipurile profesionale si mureau in 8-9luni iar acum lucrez cu o chinazaraie de un an juma

Link spre comentariu

nu-l asculta pe luc desi aparent la miile lui de tv reparate ar cam trebui sa ii urmezi sfatulnu cumpara din ala de trei lei , ca se arde imediat , indiferent de varful pe care il pui ( sa nu mai vorbim de sfatul lui total gresit , de a regla temperatura prin introducerea si scoaterea varfului din ciocan - care duce la arderea rapida a rezistentei , nemaiavand suprafata de disipare calculata initial )vezi ce oferte au cei de la telezimex si vitacom , nu iti trebuie weller deocamdata . dar totusi ia-ti ceva care sa iti placa , sa gasesti varfuri de schimb si sa nu fie scump

Link spre comentariu

Eu mi-am luat de la Global un letcon de 40W negru cu un grip de cauciuc galben la 10 lei. Varful este nesperat de bun, nu s-a "bontit" deloc (cred ca e din ala care se autoascute). Recomand oricui acest letcon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări