Vizitator Io_nutz Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 CEAO BAIETI!. Sunt si eu la inceput de drum in electronica (student in anu 1 la electronica), si am o dilema:vreau sa imi cumpar o statie de lipit weller(wlc 100) care e foarte ieftina afara dar nu stiu cum pot sa fac rost de ea aici in ROMANIA!!! Ma poate careva ajuta? http://www.action-electronics.com/wewlc100.htm :tonqe: :tonqe: :smt006 Link spre comentariu
luc Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 stai linistit nu arunca banii in vant,cupara un letcon ieftin la 38mii la care pui un varf de cupru si nu ai taina,reglezi temperatura in functie de cat introduci varful in interior.eu am avut cateva letcone chipurile profesionale si mureau in 8-9luni iar acum lucrez cu o chinazaraie de un an juma Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 nu-l asculta pe luc desi aparent la miile lui de tv reparate ar cam trebui sa ii urmezi sfatulnu cumpara din ala de trei lei , ca se arde imediat , indiferent de varful pe care il pui ( sa nu mai vorbim de sfatul lui total gresit , de a regla temperatura prin introducerea si scoaterea varfului din ciocan - care duce la arderea rapida a rezistentei , nemaiavand suprafata de disipare calculata initial )vezi ce oferte au cei de la telezimex si vitacom , nu iti trebuie weller deocamdata . dar totusi ia-ti ceva care sa iti placa , sa gasesti varfuri de schimb si sa nu fie scump Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Eu mi-am luat de la Global un letcon de 40W negru cu un grip de cauciuc galben la 10 lei. Varful este nesperat de bun, nu s-a "bontit" deloc (cred ca e din ala care se autoascute). Recomand oricui acest letcon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum