Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator Blue Tech CS2500

Vizitator valy 05

Postări Recomandate

Vizitator valy 05

salutare la toata lumea rog pe cei ce se pricep sa ma ajute cu reglajul biasului la acest amplificator,mentionez ca nu am osciloscop si ampul nu are montate din fabrica sigurante fuzibile ,Leco ma ajuti cu un sfat multumiri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• piglett

3

• wally_gatter

3

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

wally_gatter

nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un sfat ceva valori masurabile multumiri

mai sus te adresai doar lui Leco :bataie .... nu te mira de ce nu sare nimeni... posteaza schema amplificatorului si mai vedem..
Link spre comentariu

nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un sfat ceva valori masurabile multumiri

mai sus te adresai doar lui Leco :bataie .... nu te mira de ce nu sare nimeni... posteaza schema amplificatorului si mai vedem..
n-ai nevoie de schema! ii raspundem in functie de cate informatii ne da omul. uite asa: @valy 05regleaza din semireglabile cat sa ai cca 500-550mV intre baza-emitor la finali.
Link spre comentariu
wally_gatter

n-ai nevoie de schema! ii raspundem in functie de cate informatii ne da omul. uite asa:

@valy 05

regleaza din semireglabile cat sa ai cca 500-550mV intre baza-emitor la finali.

banuiesc ca are un semiraglabil la superdioda din moment ce doreste reglarea , dar de unde stii tu in ce clasa e amplificatorul ca sa ii spui tensiunea pe rezistoarele din emitor? :bataie

Link spre comentariu

banuiesc ca are un semiraglabil la superdioda din moment ce doreste reglarea , dar de unde stii tu in ce clasa e amplificatorul ca sa ii spui tensiunea pe rezistoarele din emitor?

mda, ai dreptate, am uitat sa specific. imi cer scuze! pentru ca se numeste BlueTech, o sa presupun ca e in clasa dubla A cu supramodulare in D si in H. esti un adevarat geniu! daca nu avea semireglabil in superdioda, cum regla curentul? se regleaza cumva in functie de lungimea cablului de alimentare?incredibil...
Link spre comentariu
Vizitator valy 05

amplificatorul e in clasa de functionare AB cate 4 finali pe brat 2sa1943 si 2sc5200 alimentate cu +/-75vcc daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator multumiri

Link spre comentariu

Pai macar o poza cu detalii a PCBului sa fi prezentat , si scuteai multa suparare.....................doar nu crezi ca colegii de mai sus au absolvit un curs de clarvazatori de frecventa redusa la Academia de Vrajeala " Mama Omida " , Catedra Facultatii de Pseudoelectronica ?

Link spre comentariu

Atunci regleaza biasul astfel incit pe rezistenta de 0,33ohm, sa masori in paralel pe bornele ei(oricare dintreele)cu un multimetru de calitate, tensiunea corespunzatoare unui curent de 60-70mA/finali.i=u/r

Link spre comentariu

mai am o nelamurire cum fac masuratoarea cu sarcina pe iesire sau fara si intrarea in gol sau la masa multumesc

fara sarcina, cu intrarea la masa, reglezi curentul, apoi lasi amplificatorul sa se incalzeasca cel putin jumatate de ora, monitorizandu-l constant. daca e nevoie reglezi din nou la valoarea stabilita.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări