Vizitator 79 vir Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 va rog ma poate ajuta si pe mine cineva cu un meniu service pt. tv ivory 21 pal cu jungle stv 2248h? Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 zi procesorul, lasa jungla , ca aia e folosita in 'nshpe mii de tv-uri Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 tre sa desfaci telecomanda si in partea de jos stinga ai un buton(care nu e accesibil de cit desfacind telec) si apesi simultan pe el si tasta okrestu e simplu Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 scuze nu il aveam la indemana /procesor st 92195 sasiu ctv 5 Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 tre sa desfaci telecomanda si in partea de jos stinga ai un buton(care nu e accesibil de cit desfacind telec) si apesi simultan pe el si tasta okrestu e simpluAm desfacut telecomanda si nu are nici un buton. Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 deci nu vorbesc vorbe.am avut exact acelasi model acu citeva saptamini si asa am intrat.nu gasesti nici o tasta care sa-ti sara in ochi.e pe cablajul imprimat al telecomenzii,la fel ca restul numai ca ca nu o poti accesa din exterior.in dreptul ei tasta pe care ar trebui sa apesi e taiata,dar are grafit pe ea ,deci isi face treaba.nu stiu sa-ti explic mai bine.tin minte ff bine pt. ca am avut niste belele cu acest tv."celebru" :finga: poate la tine e altfel,daca nu mere,iti trimit un dump sau caiet service(parca il am) cind ajung la serv.daca mere netu .bafta Link spre comentariu
Vizitator 79 vir Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 multumesc mircea asa a fost cum ai spus tu numai ca prima data nu vazusem 'butonul'. Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 15, 2005 Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 m-a apucat si pe mine risul cind am vazut ce am scris(butonul) :smt003 ce sa-i faci..graba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum