Vizitator nepotu17 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Salutari!Am primit zilele trecute un asemenea radio, dar tot ce scoate acum este un brum continuu, indiferent de gama si as incerca repararea lui, dar fara schema nu ma descurc, deoarece se pare ca cineva a mai umblat in el si cred ca unele fire au fost relipite gresit. Daca ma poate ajuta cineva cu schema acestui aparat ii raman dator.Pentru a nu fi inteles gresit (radio din dotarea autoturismelor VW Golf), precizez ca este vorba de radioreceptorul fabricat de Tehnoton prin anii '80.Va multumesc si astept un ajutor! Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Cauta la "VINTAGE" caiete service si vei gasi schema pentru "GLORIA" sunt identice au schimbat carcasa si forma butoanelor. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Gloria 4 este acelasi cu golf astea erau cu siliciu celelalte cu germaniu. Link spre comentariu
Vizitator nepotu17 Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Salut!Va multumesc pentru indicatii. Am schema la Gloria 4 si un asemea receptor pe care l-am desfacut de curiozitate si intradevar GOLF este aceasi Marie, dar cu alta palarie. Acum sa vad de unde acest brum continuu si puternic in difuzor, nu reda nici un sunet de radioreceptie din cauza lui. Multumiri pentru sprijin! Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 viewtopic.php?f=16&t=23366 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum