Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Radioreceptor GOLF

Vizitator nepotu17

Postări Recomandate

Vizitator nepotu17

Salutari!Am primit zilele trecute un asemenea radio, dar tot ce scoate acum este un brum continuu, indiferent de gama si as incerca repararea lui, dar fara schema nu ma descurc, deoarece se pare ca cineva a mai umblat in el si cred ca unele fire au fost relipite gresit. Daca ma poate ajuta cineva cu schema acestui aparat ii raman dator.Pentru a nu fi inteles gresit (radio din dotarea autoturismelor VW Golf), precizez ca este vorba de radioreceptorul fabricat de Tehnoton prin anii '80.Va multumesc si astept un ajutor!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

1

• SOLDAN CONSTANTIN

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nepotu17

Salut!Va multumesc pentru indicatii. Am schema la Gloria 4 si un asemea receptor pe care l-am desfacut de curiozitate si intradevar GOLF este aceasi Marie, dar cu alta palarie. :rade: Acum sa vad de unde acest brum continuu si puternic in difuzor, nu reda nici un sunet de radioreceptie din cauza lui. :nas: Multumiri pentru sprijin!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări