Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de firma

Vizitator

Postări Recomandate

Sorin, eu vreau sa aud DE LA EI, de aia am intrebat! :daCrezi ca inginerii de acolo nu se simt aiurea cind vede unde a ajuns munca lor de ani de zile, si cum ride lumea pe forumul lor de seria Itech, XTI,XLS, serii ce au aparut cupa cumpararea de catre CARTON hamac??David Glass de ce crezi ca a plecat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

23

• hpavictor

21

• mișa

18

• UNIX

6

Top autori în acest subiect

Aia e schema de la phonic max2500, nu e furaciune dupa QSC.Si daca te uiti in interior arata al dracului de asemanator.Coaja ieftina. MAcar merge. Avand in vedere ca e clasa H cred ca nu comenteaza nimeni ca nu ar tine finalii. :ras: Din pacate nici puterea nu e aia din specificatii. In punte pe 8 ohmi phonicu nu da mai mult de 1kW dupa care incepe sa limiteze.Pe un canal/8ohmi da cam 450W apoi intra limitarea.Stereo 8 ohmi sau 4ohmi nu am testat.Clone QSC sunt Tamp 2000 nu stiu cat, behringer ep 2500, tapco j2500.

LPS800 si LPS1500 au la baza seria RMX 850 de la QSC iar LPS2500 are la baza Phonic Max 2500.....oricum e ceva imputit acolo , cu garantia aia de doar 1 an si banda mica de frecvente etc
Link spre comentariu

Acesta este raspunsul primit din partea d-lui Kevin Herber, citez:

"The LPS series does come from Phonic but has been qualified and badged by Crown. This is the only current Crown model that was not designed in-house."

Deci se duce usor usor si firma Crown :cry: , defapt a inceput de citiva ani buni (seriile XTI, Itech)...

Link spre comentariu

Acesta este raspunsul primit din partea d-lui Kevin Herber, citez:

"The LPS series does come from Phonic but has been qualified and badged by Crown. This is the only current Crown model that was not designed in-house."

Deci se duce usor usor si firma Crown :cry: , defapt a inceput de citiva ani buni (seriile XTI, Itech)...

E lasa ca vine LECO AMPLIFIER pe piata!!! :101 :101
Link spre comentariu

Nu cred ca vei primi un raspuns direct , nu mai exista nimeni la Crown , care sa cunoasca o limba europeana.....pana la urma Phonic este tot firma lor ! In poza se vede clar ce scrie pe trafo retea , dar din manualul service al seriei LPS rezulta clar pentru cine este proiectat.......

Stiam ca am dreptate , vezi aici confirmarea http://www.crownaudio.com/forums/index. ... topic=3916 , dar totusi mai exista Crown ? Desigur , este o intrebare pur teoretica , nu este necesar un raspuns.....................este mult prea simplu !Dar in ultimii ani , asistam la falimentul prea multor firme serioase care se ocupau de electronica audio , care aveau traditie gen Crown sau Dynacord.............................Oare de fapt ce se intampla pe piata de profil ?
Link spre comentariu

Pentru lamurirea problemei , atasez si manualul de service complet de la amplificatorul Phonic seria MAX 860 / 1500 / 2500 care a servit drept platforma tehnica preluata de Crown pentru modelul LPS2500 , este impartit in trei arhive si pentru a putea vedea manualul , este necesar sa downloadati absolut toate trei arhivele !!!

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Dragii mei ,comportati-va ca niste electronisti si nu ca niste laudarosi:,am construit zeci de statii si am reparat, folosind tranzistorii KD503,sunt excelenti ,pina la o anumita putere si tensiune bineinteles,un fel de Motorola MJ,din est.Am incercat chiar si Su169 cu Beta mic ,dar merg ,curentul de baza este foarte mare,si nu se justifica.Ati auzit de preamplificatoare de microfon cu BF259?,sunt multe lucruri bizare in electronica.Cu toata stima.Branisteanu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări